Gladsaxe Kommune

Gladsaxe får ny borgerrådgiver

Del

Gladsaxe Kommune har ansat Henrik Bang Nielsen som ny borger- og databeskyttelsesrådgiver.

Gladsaxe Kommune har ansat Henrik Bang Nielsen som ny borger- og databeskyttelsesrådgiver. Henrik Bang Nielsen har en bred og mangeårig erfaring som jurist i det offentlige og kommer fra en stilling i Holbæk Kommune i Staben for Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice.

Her har han blandt andet beskæftiget sig med juridisk sparring med ledelse og medarbejdere i borgersager. Undervisning og implementering af ny lovgivning, vedligeholdelse af god forvaltningsskik, sparring om lovgivning og komplicerede borgersager, og implementering indenfor GDPR-området.

Han har en indgående viden om forvaltningsret, lovgivningen på beskæftigelsesområdet og beskæftigelsesindsatsen, og er stærkt optaget i at etablere konstruktive samarbejdsrelationer med udgangspunkt i et ønske om at styrke borgerens retssikkerhed. Samtidig har han et godt og indgående kendskab til GDPR og databeskyttelse i praksis.

Henrik Bang Nielsen efterfølger Preben Rohde, som går på pension, og han tiltræder stillingen 1. november.

Kontakter

Kommunikationschef Ulla Baden: ulla.baden@gladsaxe.dk eller 22 76 56 22

Billeder

Information om Gladsaxe Kommune

Gladsaxe Kommune
Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

39 57 50 00http://gladsaxe.dk

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der indarbejdede FN’s verdensmål i sin kommunestrategi. Med verdensmålene som ramme arbejder Gladsaxe for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed samt en grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt. Gladsaxe Kommune har ca. 69.000 indbyggere og grænser op til København, Gentofte, Lyngby-Taarbæk, Furesø og Herlev kommuner. 

Du kan læse mere om Gladsaxe Kommune på gladsaxe.dk.

Følg pressemeddelelser fra Gladsaxe Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gladsaxe Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum