Gladsaxe Kommune

Gladsaxe Danmarksmester i beskæftigelse for andet år i træk

Del

Jobcentret i Gladsaxe er for andet år i træk Danmarks bedste til at få borgere i job og uddannelse og dermed væk fra offentlig forsørgelse. Det viser ny benchmarking fra Beskæftigelsesministeriet.

Benchmarkingen viser, hvor mange borgere hver enkelt kommune har på offentlig forsørgelse sammenholdt med det antal, man kan forvente, at kommunen vil have på baggrund af de lokale forhold. Og her kan Gladsaxe med en flot 1. plads for sin beskæftigelsesindsats for andet år i træk kalde sig Danmarksmester.

- Jeg er utrolig glad på vegne af de borgere, der er kommet i job og uddannelse. Det har stor betydning for livskvaliteten, at man har noget at stå op til, kan uddanne sig, gå på arbejde, tjene sine egne penge og være en god rollemodel for sine børn. Samtidig vil jeg rose de dygtige medarbejdere i Jobcenteret, som har været helt utrolig gode til at løfte deres opgave og sikret os den her flotte placering to år i træk, siger Gladsaxes borgmester Trine Græse.

Tallene viser, at Gladsaxe har 1,3 procentpoint færre på offentlig forsørgelse end forventet ud fra rammevilkårene. Det svarer til, at 570 færre borgere er på offentlig forsørgelse end forventet.

- Det er meget flot, at vi for andet år i træk topper listen i den her måling. Jeg vil gerne rose medarbejdere og ledere for et rigtigt engageret arbejde. En af nøglerne til vores succes er, at vi er gode til at samarbejde på tværs inden for hele det sociale område, siger formand for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget Michael Dorph Jensen.

Målingen indeholder tal for dagpengeområdet, sygedagpengeområdet og kontanthjælpsområdet. Listen er baseret på perioden 1. halvår 2020 – 2. halvår 2020. Målingen gennemføres to gange årligt.


Se benchmarking fra Beskæftigelsesministeriet på siden her: https://bm.dk/arbejdsomraader/aktuelle-fokusomraader/benchmarking/

Kontakter

Borgmester Trine Græse Gladsaxe Kommune via Kommunikationschef Ulla Baden, mobil: 22 76 56 22 eller mail: ulla.baden@gladsaxe.dk

Formand for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget Michael Dorph Jensen, mobil: 24 81 03 16

Information om Gladsaxe Kommune

Gladsaxe Kommune
Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

39 57 50 00http://gladsaxe.dk

Følg pressemeddelelser fra Gladsaxe Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gladsaxe Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum