Gjensidige ForsikringGjensidige Forsikring

Gjensidige Forsikrings køb af Mølholm Forsikring er gennemført

Del

Ejerskabet og ansvaret for Mølholm Forsikring A/S er dermed overført til Gjensidige Forsikring ASA.

”Vi er hele tiden på udkig efter muligheder for lønsom vækst i Norden, og vi er overbevist om, at denne handel vil styrke både Gjensidige og Mølholm. Vi har med købet sikret os en unik position i markedet for sundhedsforsikringer,” siger Kim Rud-Petersen, koncerndirektør for Nordic i Gjensidige.

Udviklingsmuligheder og vækst i et nyt marked
”Personforsikring er et vigtigt strategisk område for Gjensidige, og derfor ønsker vi vækst indenfor sundhedsområdet, hvor udvikling i teknologi, demografi og kundeadfærd skaber store muligheder. Opkøbet af Mølholm Forsikring tilfører os værdifuld kompetence indenfor sundhedsforsikringer,” siger Kim Rud-Petersen og fortsætter, ”nu glæder vi os til at sætte strøm til integrationsprocessen og indlemme Mølholm Forsikring i Gjensidige-familien – til gavn for alle vores kunder.” 

Per Sehested-Blad skifter position og træder ind i bestyrelsen for Mølholm Forsikring
Efter mere end 18 år som ankermand i Mølholm Forsikring, har Per Sehested-Blad i forbindelse med closing valgt at træde ud af den daglige ledelse og fokusere på bestyrelsesarbejdet.

Per Sehested-Blad siger, ”jeg synes, det er et helt naturligt tidpunkt at forlade Mølholm på og træde ind i en mere strategisk rolle, som bestyrelsesposten bliver. Her vil jeg have mulighed for at bidrage til den strategi, der skal lægges for Mølholm fremover. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med de nye ejere fra Gjensidige og sikre, at Mølholm fortsætter som en markant spiller på sundhedsområdet.”

”Det er lykkedes Per Sehested-Blad og medarbejderne i Mølholm Forsikring at positionere selskabet som Danmarks største og mest specialiserede udbydere af sundhedsforsikringer. Dette arbejde fortsætter vi med, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Per for indsatsen, og jeg er glad for, at han ønsker at indtræde i bestyrelsen, så Gjensidige fortsat får gavn af hans kompetencer og indgående kendskab til markedet,” slutter Kim Rud-Petersen.

Ny direktør på plads
Per Østergaard tiltræder som ny administrerende direktør. Per kommer fra en stilling som direktør i PFA, hvor han bl.a. har haft ansvar for corporate strategy og deltaget i processen omkring salget af Mølholm Forsikring. Per er uddannet som cand.polit og har erfaringer fra KPMG Corporate Finance og det Berlingske Officin, inden har kom til PFA i 2005.

Per Østergaard har følgende kommentar til det nye job: ”Jeg glæder mig til at starte og lære organisationen bedre at kende. Jeg ser frem til, at vi sammen fortsætter den positive udvikling af Mølholm til gavn for alle vores kunder. Fra min rolle i PFA og salget af Mølholm har jeg fået et rigtigt godt indtryk af Gjensidige. Jeg glæder mig til at blive en del af koncernen og bidrage positivt til satsningen på sundhed i Danmark.”

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Download
Kim Rud-Petersen, koncerndirektør Nordic i Gjensidige Forsikring
Kim Rud-Petersen, koncerndirektør Nordic i Gjensidige Forsikring
Download
Per Østergaard, ny administrerende direktør i Mølholm Forsikring.
Per Østergaard, ny administrerende direktør i Mølholm Forsikring.
Download
Per Sehested-Blad
Per Sehested-Blad
Download

Information om Gjensidige Forsikring

Gjensidige Forsikring
Gjensidige Forsikring
A.C. Meyers Vænge 9
2450 København SV

70 10 90 09https://www.gjensidige.dk/

Gjensidige er et af de ledende nordiske skadeforsikringsselskaber, og er noteret på Oslo Børs. Vi er cirka 4000 medarbejdere, heraf 705 i Danmark, og vi tilbyder skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum. I Norge tilbydes også bank, pension og sparing. Driftsindtægterne var 25,5 mia. NOK i 2016, mens forvaltningskapitalen udgjorde 136 mia. NOK.

Følg pressemeddelelser fra Gjensidige Forsikring

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Gjensidige Forsikring

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum