ATP Ejendomme

Gjensidige forlænger lejemål hos ATP Ejendomme med 10 år

Del

Forsikringsselskabet Gjensidige har siden 2012 haft et af sine danske domiciler på A.C. Meyers Vænge 9 i Sydhavnen – ejet af ATP Ejendomme. Nu har parterne forlænget aftalen, så den gælder frem til 1. maj 2033. Ejendommen skal delvist ombygges med henblik på at understøtte Fremtidens Arbejdsplads i Gjensidige, og samtidig får bygningen et bæredygtigt løft.

Den aktuelle lejekontrakt mellem Gjensidige og ATP Ejendomme løber frem til den 1. maj 2023, men allerede nu, halvandet år før kontraktens ophør, har de to parter underskrevet en ny 10-årig lejekontrakt og kan se tilbage på et løbende, konstruktivt samarbejde, som er mundet ud i et nyt, langvarigt lejemål.

Tæt dialog
Forud for fornyelsen af lejekontrakten har Gjensidige og ATP Ejendomme haft en længevarende dialog om behovet for nye rammer i bygningen som følge af både et højere antal medarbejdere og et ændret brugsmønster hos medarbejderne. Det indebærer, at der frem mod ikrafttrædelsen af den nye kontrakt skal foretages en ombygning med henblik på at etablere free seating og clean desk, der understøtter en mere fleksibel brug af kontormiljøet.

Hos Gjensidige glæder man sig over, at der er en ny aftale på plads, da det skaber ro for alle i organisationen at vide, hvad fremtiden bringer for Gjensidige som arbejdsplads:

”Vi har i vores dialog med ATP Ejendomme kun oplevet stor forståelse og lyst til at imødekomme vores ønsker om at arbejde på nye måder og dermed også bruge bygningen anderledes. Det kommer til at kræve en ombygning af lejemålet. Vi er glade for, det er lykkedes at få en aftale, hvor tilpasning af lokalerne sker i forhold til de behov og ønsker, vi har i Gjensidige. Vi har været glade for bygningen og placeringen i et skønt nærmiljø, som vores medarbejdere sætter stor pris på. I Gjensidige er vi også optaget af, hvad vi kan gøre for at bidrage til at mindske vores CO2-footprint, og her er vores domiciler store bidragsydere. Det var derfor et helt naturligt ønske fra os i forhandlingen med udlejer, at vi sammen skal arbejde på at få en DGNB guld certificering siger Bente Refsgaard, chef for Kontordrift, Gjensidige.

Hos ATP Ejendomme ser man frem til det fortsatte samarbejde og har roser med på vejen til den hidtidige dialog:

”Det har på alle måder været et virkelig konstruktivt forløb sammen med Gjensidige. For os har det dokumenteret, hvor afgørende det er at være tæt på kunden, idet den nære dialog med Gjensidige har givet os det bedste fundament for at forstå deres behov og ønsker i forhold til den fremtidige brug af deres hovedsæde. Som ejendomsejer er det guld værd,” siger Tine Cederholm Bemberg, afdelingschef for Asset Management i ATP Ejendomme.

Bæredygtighed
Ejendommen, hvor Gjensidige har til huse, er allerede i dag certificeret med DGNB Sølv, men Gjensidige og ATP Ejendomme har en fælles ambition om, at certificeringen skal løftes til Guld. Det kommer dog ikke af sig selv, og der forestår et nøjere arbejde i forhold til fx miljømæssige, energimæssige, sociale, tekniske og sociale tiltag for at få en mulig guldcertificering i hus.

”Bæredygtighed er et væsentligt element i forhold til den langsigtede værdiskabelse af vores ejendomme, ligesom det er vigtigt for kunderne at arbejde i bæredygtige rammer. Derfor vil vi sammen med Gjensidige påbegynde arbejdet med at kigge nærmere på de relevante forudsætninger for at kunne gå fra sølv til guld,” slutter Tine Cederholm Bemberg.

Gjensidige råder på A.C. Meyers Vænge 9 over knap 16.000 m2 fordelt på kælder og fem etager.

For mere information, kontakt presserådgiver Robert Neimanas, tlf.: 9394 0205, mail: rne@atp.dk eller kommunikationschef Trine Andrup tlf.:  2752 5106, mail tran@gjensidige.dk

Billeder

Vedhæftede filer

Information om ATP Ejendomme

Hos ATP Ejendomme brænder vi for at skabe de helt rigtige rammer om din virksomhed. Så du kan have dit fulde fokus på dine kunder, medarbejdere og forretning.

Vi ejer, drifter og udvikler nogle af de smukkeste ejendomme i Danmark. For os handler det om meget mere end bare mursten og beliggenhed. Det handler nemlig om at skabe rum til mennesker, ideer og den tid, vi lever i. Verden omkring os forandrer sig konstant og kræver, at vi hele tiden er nysgerrige og arbejder for at finde løsninger, der kan være med til at løfte dig ind i fremtiden. Så det gør vi – om det gælder et fullservice kontorfællesskab, et nytænkende spisested eller et ikonisk domicil. Og vi stiller alle vores kompetencer til rådighed for dig i én sammenhængende løsning – du får den fulde pakke, mens vi tager det fulde ansvar. Det ligger i vores DNA at skabe værdi. For dig som kunde, for din forretning, og i sidste ende for os alle sammen. For ATP Ejendomme er, som en del af ATP-familien, ejet af danskerne, og med det følger et særligt ansvar. Vores forretning skal ikke alene give plus på danskernes pensionskonto, vi skal også bidrage positivt til det samfund, vi er en del af. Derfor er vi med til at sætte nye standarder for bæredygtighed og for det gode arbejdsmiljø. På den måde investerer vi ikke bare i ejendomme. Vi investerer i kommende generationer.

Følg pressemeddelelser fra ATP Ejendomme

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ATP Ejendomme

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum