TDC Erhverv

Giv plads til samfundskritiske funktioner på mødetjenesterne

Del

Når flertallet af os arbejder hjemmefra, opstår der et større tryk på vores mødetjenester. Det kan i yderste konsekvens føre til forstyrrelser for vores vigtigste funktioner i samfundet, som i disse tider gør et stort og prisværdigt arbejde for os alle. Ved at sprede vores møder over dagen samt over flere mødetjenester, kan vi sammen undgå forstyrrelser.

Tre råd til at undgå forstyrrelser:

  1. Planlæg møder på skæve tidspunkter, fx kl. 14.05 i stedet for kl. 14.00.
  2. Begræns brugen af mødetjenesterne: 90 90 90 90 og 70 26 50 45 til et absolut minimum, så vi kan reservere kapaciteten til vores sundhedssystem og myndighederne.
  3. Benyt i stedet andre digitale løsninger, som fx Skype, Cisco Webex eller Microsoft Teams.

TDC Erhverv tilbyder sammen med Cisco 90 dages gratis prøveperiode af Cisco Webex, og sammen med Microsoft tilbydes adgang til en Premium-licens til Microsoft Teams i 6 måneder – også gratis.

Kontakt TDC Erhverv for alternative løsninger på 70 70 90 90. Vores certificerede specialister sidder klar til at hjælpe dig og din virksomhed i gang.

Nøgleord

Kontakter

Information om TDC Erhverv

TDC Erhverv
TDC Erhverv
Teglholmsgade 1
2450 København SV

https://erhverv.tdc.dk/

TDC Erhverv er den foretrukne partner for virksomheder, der vil vokse med de digitale muligheder. Hjemme, i nabolandene eller i nye vækstmarkeder. Vi har løsningerne, netværket og kompetencerne til at indfri potentialet i morgendagens teknologi – allerede i dag. Vi dækker hele landet med både kablede og mobile højhastighedsnetværk. Uanset om teknologien skal leveres fra skyen, kælderen eller et sted midt imellem, tager vi ansvar for den samlede proces end-to-end og bygger fuld sikkerhed ind i alle løsninger fra A-Z. Vi har i mere end 100 år leveret solide forbindelser til private og offentlige virksomheder i Danmark, og vi har landets skarpeste, dygtigste og mest erfarne specialister, der hver dag omsætter viden til konkret forretningsværdi. 

Følg pressemeddelelser fra TDC Erhverv

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TDC Erhverv

Til kamp mod cyberangreb: TDC Erhverv går efter medarbejderne14.5.2018 07:00:00 CESTPressemeddelelse

Med et spritnyt undervisningsværktøj går TDC Erhverv forrest i kampen mod de it-kriminelle, der i stadig stigende grad arbejder uden om sikkerhedssystemer og forsøger at komme indenfor via den enkelte medarbejders digitale færden. Derfor er budskabet klart: Medarbejderne skal uddannes, så de ikke ved en fejl lukker de ubudne gæster indenfor. De fleste virksomheder og organisationer ved godt, at det er vigtigt at beskytte sig mod hacking, men det er bare ikke nok at indkøbe de bedste og dyreste systemer, hvis ikke også medarbejderne lærer, hvordan man færdes inden for de indkøbte sikkerhedsmure. Mere end 70 procent* af de cyber-angreb, der lykkes, sker pga. menneskelige fejl. Ikke fordi, der var en firewall, der ikke var opdateret eller lignende. En problematik, der får alt for lidt opmærksomhed, og som man hos TDC Erhverv, der er landets største udbyder af teknologiske løsninger til det danske erhvervsliv, nu sætter sig i spidsen for at gøre noget ved. Det sker med lanceringen af et en

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum