Danske Spil A/S

Gevinsten gik fra 2.800 til 2.800.000 kr.: ”jamen, se lige alle de tal!”

Del

For et nordjysk par var det svært at tro på, at lige netop de skulle have en milliongevinst på hele 2.849.330 kroner fra Eurojackpot.

En ganske almindelig tirsdag aften tog en drastisk vending, da et ægtepar fra Frederikshavn kommune tjekkede deres Eurojackpot kupon, mens de ventede på deres pizza.

”Den allerførste tanke, der løb igennem mit hoved, var ”det er løgn”. Faktisk troede jeg, at der var vundet 2.800 kroner, men så sagde min mand ”jamen, se lige alle de tal!”, fortæller kvinden grinende.

Rigtig nok skulle der tilføjes lidt ekstra tal, da kuponen bongede ud med intet mindre end 2.849.330 skattefri kroner.

Parret, der i ny og næ køber en Lotto, Vikinglotto eller Eurojackpot kupon, har aldrig vundet før, og oplevelsen er svær at rumme.

”Jeg var ved siden af mig selv resten af aftenen. Jeg havde ikke tænkt, at det nogensinde ville ske. Jeg blev også nødt til at logge ud og ind igen, fordi jeg simpelthen ikke troede på det. Og jeg måtte da også ringe til kundeservice i Danske Spil dagen efter for at få det bekræftet,” fortæller kvinden, som nu, fjorten dage efter, er ved at forstå, at den er god nok.

Trygge og gældfri
Ca. 2,8 millioner kroner kan åbne mange slags døre, og for ægteparret åbner det døren til at blive gældfri.

”Vi har simpelthen besluttet, at vi skal have betalt vores hus ud. Så skal vi lige finde ud af, hvad vi gør med de 1,9 mio., der er tilbage. Vi skal da nok et eller andet til sommer, som vi ikke havde regnet med,” fortæller parret begejstret.

Udover at betale huset ud, giver gevinsten også en form for tryghed til parret.

”Jeg er tidligere blevet opereret for hudkræft, som heldigvis er væk, men jeg var da hjemme i nogle måneder. Der er noget tryghed i at vide, at hvis nu der skulle ske noget med en af os nu, så skal vi ikke bekymre os på samme måde,” fortæller kvinden.

Men mest af alt glæder parret sig over at kunne forsøde tilværelsen for dem selv og deres børn.

”Jeg har snart jubilæum på mit arbejde, og der tænker vi, at festen skal have lidt gas, uden nødvendigvis at tænke på, hvad bundlinjen lander på. Det er også særligt rart, at vi på længere sigt kan hjælpe vores børn lidt på vej. Mere, end vi har kunnet før, i hvert fald. De skal også have lov til at mærke, at vi har vundet,” fortæller det heldige vinderpar.


Om Eurojackpot

  • Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast hver tirsdag og fredag aften
  • Både spillere i Finland, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og Danmark spiller med om de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske Lotto-spillere til multimillionærer.
  • Den højeste danske gevinst blev vundet i 2015, hvor en heldig spiller fra Helsingør vandt 315. 009.958 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum