Stiftelsen Georg Stages Minde

Georg Stages direktør, historikeren og forfatteren Asser Amdisen, fylder rundt

Del

31. august runder Georg Stages direktør et skarpt hjørne, når han fylder 50. På dagen afholder Stiftelsen Georg Stages Minde reception på Nyholm i København (Parolesalen, Eskadrevej 5) kl. 15-18. Receptionen er både i anledning af fødselsdagen og i anledning af, at Asser Amdisen til december kan fejre 10 års jubilæum som direktør.

Asser Amdisen blev direktør for Stiftelsen Georg Stages Minde i 2012. Siden da er skibet blev sat i stand for et større beløb og skolen sejler nu to togter årligt mod fortidens kun et togt årligt.

Samtidigt er organisationen vokset, hvilket der også er brug for, da der stadig er mange unge, som vil på togt og masser af arbejde til dem, når de som færdiguddannede søfolk bevæger sig ud i verden.

Georg Stage er et af kun to steder i verden, hvor man kan få en kompetencegivende uddannelse på et sejlskib. Det uddanner unge med en ambition om en karriere inden for søfarten og er gode til det. 99,9% af eleverne er efter halvandet år efter uddannelsen i enten arbejde eller anden uddannelse - og det selvom kun halvdelen af eleverne har en ungdomsuddannelse med, når de kommer.

Asser Amdisen har sideløbende med sit arbejde for stiftelsen været en aktiv historieformidler i bogform, på tv og især i radioen, hvor han som hushistoriker på P3 står bag Danmarkshistorien på 1 minut og andre historiske fortællinger. 

Vedlagt er levnedsbeskrivelse og cv. Kontakt Asser Amdisen for yderligere oplysninger eller kommentarer.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Download
Asser Amdisens seneste bog fra maj 2022
Asser Amdisens seneste bog fra maj 2022
Download
Download

Vedhæftede filer

Information om Stiftelsen Georg Stages Minde

Stiftelsen Georg Stages Minde
Stiftelsen Georg Stages Minde
Krudtløbsvej 73B
1439 København K

+45 32 95 80 19https://georgstage.dk/

Georg Stage er verdens ældste, sejlende søfartsskole og et forbillede for mange andre skibe. Skolen uddanner unge til Det Blå Danmark. 

Følg pressemeddelelser fra Stiftelsen Georg Stages Minde

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Stiftelsen Georg Stages Minde

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum