Aabenraa Kommune

Genstartskampagne: Aabenraa Kommune bevæger sig

Del

Fem måneders nedlukning har for de fleste idrætsforeninger været en realitet, hvor alternative midler har skulle tages i brug for at bevare gejsten. Men nu er det langt om længe tid til at have fokus på den gode genstart i idræts- og foreningslivet.

Foto: Aabenraa Kommune
Foto: Aabenraa Kommune

”Aabenraa Kommune bevæger sig” er navnet på den genstartskampagne, der skal dække over de mange gode fritidstilbud på tværs af hele kommunen. En lokal kampagne, der også suppleres af flere nationale genstartinitiativer.

- I Aabenraa Kommune ønsker vi at understøtte foreningslivet og sætte fokus på de mange aktiviteter, der igangsættes lokalt. Det håber vi, genstartskampagnen ”Aabenraa Kommune bevæger sig” kan være med til. Fokus vil være at få eksisterende og nye aktiviteter markedsført og synliggjort både før, under og efter sommerferien, så vi sikrer, at medlemmer vender tilbage, og nye forhåbentlig kommer til, siger Lars Kristensen, formand for Kultur- og Fritidsudvalget.

Kampagnen skal i de kommende måneder dække over de mange gode fritidstilbud på tværs af hele kommunen. Kampagnen er et samarbejde mellem Kultur og Fritid, Social & Sundhed samt DGI Sønderjylland og blev skudt i gang mandag 7. juni ved Varnæs Vig. Her mødte både udvalgsformand Lars Kristensen, Karsten Meyer Olesen, formand for Social og Sundhedsudvalget, og Mona Lene Rasmussen, medlem af landsbestyrelsen i DGI Sønderjylland, op til et Stand Up Paddling-arrangement arrangeret af Bevæg Dig For Livet og Aktiv Aabenraa.

- Samarbejde er vigtigt i denne tid, og vi er glade for at være en del af genstartskampagnen med Kultur og Fritid, DGI Sønderjylland og kommunens mange ildsjæle i foreningslivet. Vi skal have så mange som muligt med tilbage i fællesskabet igen, og vi håber, at dette fokus igen kan åbne borgernes øjne for de mange gode tilbud i Aabenraa Kommune for både store og små, siger Karsten Meyer Olesen.

For at sætte fokus på den gode genstart og de mange spændende aktiviteter i kommunen både før, under og efter sommerferien hoppede de vandglade i bølgen blå og stiftede altså bekendtskab med den nye trend, SUP – Stand Up Paddling – hvor DGI og VBIF Outdoor stillede boards til rådighed.

- Det er altid fedt at prøve noget nyt. Det vil jeg anbefale alle, der hænger fast i sofaen efter den lange nedlukningsperiode. Find en aktivitet, I synes lyder spændende, og mød op og prøv det af, lyder opfodringen fra Mona Lene Rasmussen.

Har din forening hold eller genstartsinitiativer, I ønsker markedsført, så tag fat i Aktivitetskoordinator i Aktiv Aabenraa Maja Lykke Schmidt - malsc@aabenraa.dk - eller Foreningskonsulent i DGI Sønderjylland Janne Bonde - janne.bonde@dgi.dk.

Kontakter

Formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Lars Kristensen, tlf.: 21 47 49 54; e-mail: lkri@aabenraa.dk

Formand Social- og Sundhedsudvalget, Karsten Meyer Olesen, tlf.: 29 13 32 92, e-mail: kmol@aabenraa.dk

Medlem af landsbestyrelsen i DGI Sønderjylland, Mona Lene Rasmussen, tlf.: 25 13 54 06; e-mail: monalr7971@gmail.com

Aktivitetskoordinator Aktiv Aabenraa, Maja Lykke Schmidt, tlf.: 21 13 46 66; e-mail: malsc@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Billeder

Foto: Aabenraa Kommune
Foto: Aabenraa Kommune
Download
Foto: Aabenraa Kommune
Foto: Aabenraa Kommune
Download
Foto: Aabenraa Kommune
Foto: Aabenraa Kommune
Download

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum