Ishøj Kommune

Gense ’Baronessen fra benzintanken’ på det store lærred

Del

Kulturium Biograf i Ishøj indfører "Klassisk Tirsdag", hvor du en gang om måneden kan se en dansk filmklassiker. Den 6. oktober folder Dirch Passer og Ghita Nørby sig ud på lærredet

Kulturium Biograf i Ishøj bringer i samarbejde med Cinemateket seks klassiske, danske film til det store lærred.

Én tirsdag om måneden kan du deltage i Klassisk Tirsdag i biografen, hvor du næste gang kan se eller gense det danske lystspil ’Baronessen fra benzintanken’

Den elskede lystspilsklassiker kan opleves på det store lærred den 6. oktober kl. 19. Inden filmen vil biografgængerne få mulighed for at nyde en velsmagende, klassisk hovedret, der er inspireret af filmen. Menuen skal bestilles sammen med billetten og består denne aften af lækker biksemad med spejlæg og rødbeder. Spisningen begynder kl. 17.30.

Dirch er i hopla

”Enkebaronessen skulle vel ikke sidde og trænge til en bajer?”

Med stilsikker situationsfornemmelse og Dirch Passer i topform er ”Baronessen fra benzintanken” dansk lystspiltradition, når den er bedst.

Mekanikerpigen Anne (Ghita Nørby) lever et lykkeligt liv på en tankstation med sin onkel og en ven (Ove Sprogøe og Dirch Passer), da hun erfarer, at hun er enearving til sin farmors slot.

Det skal vise sig svært at få karburator-Anne til at indordne sig under de højadelige manerer – men morsomt for alle os andre.

Borreby slot i Sydsjælland danner baggrund for denne danske film om en ung piges bratte og uventede spring fra sit eget jævne miljø over i en fornem og kølig verden.

Køb din billet

Billetterne skal købes via ishojbio.dk eller i biografens billetsalg og koster 50 kroner for film og 150 kroner for både film og mad.

Ved køb af billet sikrer biografen automatisk afstand imellem selskaberne. Hvis I ønsker at sidde flere sammen til filmen, skal billetterne derfor købes samlet.

Kontakter

Stella Due Jacobsen, eventkoordinatorelev, Kulturium: tlf. 61 20 53 81 eller sduja@ishoj.dk 

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum