Billund Kommune

Generalprøve på pop-up vaccinationsklinik i Billund

Del

Snart bliver der åbnet en pop-up vaccinationsklinik i Billund. Mandag den 22. marts holdes der generalprøve på klinikken.

Snart åbner Vaccinationscenter Esbjerg en pop-up vaccinationsklinik i Billund. Inden da holder sygehuset generalprøve på den kommende klinik for at teste opsætningen og kapaciteten.

Det sker mandag den 22. marts, hvor der er 400 vaccinationstider.

Har man derfor allerede modtaget et brev i E-boks om, at man kan blive vaccineret, kan man nu bestille tid til vaccination på mandag.

Man skal være opmærksom på, at det er kun borgere, som er inviteret til at blive vaccineret med Pfizer-vaccinen, som kan deltage i generalprøven. Hvilken vaccine man er godkendt til, fremgår på vacciner.dk – når man skal til at booke tid.  

Er man godkendt til Pfizer-vaccinen, skal man bestille tid via vacciner.dk. Her vil Billund nu fremgå som ”Pop-up klinik Sydjylland – Billund” på mandag den 22. marts. Der er 400 tider, og det er først-til-mølle. Man kan derfor med fordel hjælpe sine ældre medborgere med at bestille tid.

Pop-up vaccinationsklinikken er placeret i Billund Idrætscenter, hal 2, Kærvej 510, 7190 Billund.

Det har kun været muligt at få ét vaccinationssted i hver kommune. I Billund Kommune har flere forskellige lokaliteter har været i spil til den lokale pop-up vaccinationsklinik, som skal leve op til flere krav: Blandt andet, at der er så få kontaktflader som muligt, og at der kan skabes ensrettede gange. Der skal desuden være nem adgang for gangbesværede og kørestolsbrugere. Dertil har man kigget på de trafikale forhold omkring klinikken og udvalget af parkeringspladser. Valget faldt derfor på Billund Idrætscenter, da det bedst kan efterleve kravene.

Der kommer senere information om, hvornår klinikken åbner fuldt ud.

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum