Sunset Boulevard

Genbrugssten og et års forbrug af burgere – nu åbner Sunset Boulevard i Nørresundby

Del

Den 1. december åbner landets største danskejede fastfoodkæde restaurant på Loftbrovej 6 i Nørresundby. Restauranten slår dørene op til nordisk indretning, drive-in, nye arbejdspladser og en burgermenu helt, som man kender den fra de andre 41 restauranter i landet. På ét punkt skiller den sig dog ud fra landets øvrige – den er bygget med nordjyske genbrugssten.

Sunset Boulevard der i forvejen har restauranter i Hjørring, Haverslev, Frederikshavn og Aalborg udvider nu porteføljen i det nordjyske. Den 1. december kl. 10.00 åbner kæden en ny restaurant på Loftbrovej 6 i Nørresundby, tæt ved motorvej E45 og E39.

Restauranten åbner med 88 siddepladser, Drive-in og SunsetToGo, hvor du kan bestille maden online og få den udleveret på særlige parkeringspladser ved restauranten. Åbningen betyder samtidigt ca. 45 nye lokale arbejdspladser.

Vi har sat et helt fantastisk team af medarbejdere, og jeg glæder mig rigtig meget til åbningen. Kombineret med den flotte nordiske indretning og et helt nyt køkken har vi skabt nogle dejlige rammer for gæsterne at nyde et veltilberedt måltid i,” sigerMaja Kristiansen, som bliver restaurantchef i den nye restaurant.

Genbrugssten fra Brønderslev

Den nye restaurant er som kædens første bygget med genbrugssten fra virksomheden Genbrugssten i Brønderslev, der har specialiseret sig i rensning og genbrug af mursten. Ved at rense og genbruge mursten fra nedrivningsmodne bygninger bliver stenene holdt i kredsløb, og miljøet spares for energibelastningen ved produktion af nye mursten.

”Vi leder kontinuerligt efter nye måder at forbedre os på og benytter os gerne af de muligheder, der opstår lokalt. Med åbningen i Nørresundby var det oplagt at indlede et samarbejde med Genbrugssten i Brønderslev,” siger Jens Broch, der er administrerende direktør i Sunset Boulevard. 

Få et års forbrug af burgere

Overvejer du at komme omkring restauranten på åbningsdagen, kan det godt betale sig at være blandt de allerførste. Som en del af åbningsfesten får de første 50 betalende gæster på dagen nemlig et års forbrug af burgere, svarende til en burger (op til 64 kr.) om ugen i et år.

Om Sunset Boulevard

Sunset Boulevard er landets største danskejede fastfoodkæde med 41 restauranter fordelt over hele Danmark samt én på Færøerne og to på Grønland. Kæden beskæftiger ca. 1200 medarbejdere i Danmark. Sunset Boulevard åbnede den første restaurant i Odense i 1996 og var i de tidligste år mest kendt for sine sandwich. I dag udgør burgere med oksekød fra fritgående irsk kødkvæg hovedparten af menuen og salget.

Sunset Boulevard var den første danske fastfood kæde til at udfase sugerørene af engangsplast med alternative sugerør af siv- og hvedestrå i februar 2020. I oktober 2020 fjernede kæden desuden som de første legetøjet fra børnemenuen for i stedet sammen med Growing Trees Network at plante træer i de danske skove.

 

Vil du vide mere?

Kontakt Pia Tobberup tlf. 61764234, mail: presse@sunset-boulevard.dk, for mere information. 

Du kan læse mere om genbrugsstenene her: https://genbrugssten.dk/

Billeder

Information om Sunset Boulevard

Sunset Boulevard
Sunset Boulevard
Nordager 26
6000 Kolding

https://www.sunset-boulevard.dk/

Sunset Boulevard er landets største danskejede fastfoodkæde med 41 restauranter fordelt over hele Danmark samt én på Færøerne og to på Grønland. Kæden beskæftiger ca. 1200 medarbejdere i Danmark. Sunset Boulevard åbnede den første restaurant i Odense i 1996 og var i de tidligste år mest kendt for sine sandwich. I dag udgør burgere med bl.a. oksekød fra fritgående irsk kødkvæg hovedparten af menuen og salget.

 

Følg pressemeddelelser fra Sunset Boulevard

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sunset Boulevard

Sunset Boulevard øger børnemenu-salget markant efter udfasning af legetøj10.11.2022 11:14:31 CET | Pressemeddelelse

I oktober 2020 udfasede Sunset Boulevard som den første store fastfoodkæde i Danmark legetøjet fra børnemenuen for i stedet at plante træer i de danske folkeskove. I dag godt 2 år efter har kæden plantet flere end 215.000 træer og er lykkes med at øge børnemenusalget med 20.7 procent. Et eksempel på, at man kan reducere den negative klimapåvirkning og stadig sikre fremgang i forretningen, siger kædens administrerende direktør, Jens Broch.

Sunset Boulevard sætter nye standarder for energiforbrug27.10.2022 09:06:31 CEST | Pressemeddelelse

Landets største danskejede fastfoodkæde, Sunset Boulevard, reducerer nu el- og varmeforbruget i kædens restauranter. Temperaturen i lobbyerne sænkes til en start med 2 grader, og el-forbruget nedbringes gennem en række konkrete ændringer i lobbyerne og køkkenerne. Alt sammen nøje udvalgte tiltag, som skal bidrage til den generelle reduktion af energiforbruget i samfundet uden at gå på kompromis med gæsteoplevelsen, lyder det.

Sunset Boulevard i Nyborg får ny mand ved roret fra 1. november26.10.2022 10:04:47 CEST | Pressemeddelelse

Dobbelt så stor kapacitet i drive thru’en og implementering af SunsetToGo. Det er tiltag, som Sunset Boulevards gæster i Nyborg kan se frem til, når franchisetager Jesper Nielsen den 1. november overtager restauranten. Jesper Nielsen driver i forvejen Sunset Boulevards restauranter i Slagelse og Ringsted sammen med hustruen Käthe og parrets to døtre. Nu glæder han sig til at udvide restaurantporteføljen med lige præcist restauranten i Nyborg.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum