ALM. BRAND Forsikring A/S

Genåbningen af nattelivet har givet flere skader

Del

Efter halvandet år har landets diskoteker og barer igen åbent til den lyse morgen. Det har givet flere uheld og skader.

Efter halvandet år med både nationale nedlukninger og restriktioner på udskænkning samt lukketidspunkter kan natklubber og diskoteker igen slå dørene op uden restriktioner.

Det har man kunnet mærke hos forsikringsselskabet Alm. Brand, der melder om flere ulykker og uheld, der skyldes en for høj promille.

”Genåbningen af nattelivet har været festlig for manges vedkommende, men der er desværre også en del, der er kommet til skade, fordi de har fået lidt for meget indenbords. Det drejer sig hovedsageligt om cykelstyrt og andre former for fald, der har resulteret i hoved- og kropsskader,” siger Brian Wahl Olsen, direktør for skadepartnerskaber og forebyggelse i Alm. Brand.

Forsikringsselskabet havde forventet en stigning i skader under nattelivets genåbning og har derfor været forberedt på en række henvendelser efter weekendens festligheder.

”Vi har haft travlt med at hjælpe og rådgive vores kunder om mandagen, men har været forberedt. Så alt er foregået i god og ro orden uden lange kø tider, så vi har kunne give vores kunder ro i maven,” siger Brian Wahl Olsen.

Stop mens legen er god
Med genåbningen af nattelivet forventer forsikringsselskabet, at antallet af skader på grund af alkoholindtag igen vil stige. Før coronapandemien havde man omtrent 10 sager om måneden, der drejede sig om voldsepisoder og ulykker, men Brian Wahl Olsen håber, at det tal vil være mindre i fremtiden.

”Der vil altid være nogen, der kommer galt af sted, når de får for meget at drikke. Så vi forventer helt bestemt en stigning efter genåbningen af nattelivet, men jeg håber ikke, at vi vender tilbage til normalen,” siger Brian Wahl Olsen og fortsætter:

Jeg håber, at mange stopper, mens legen er god og husker at vise hensyn til hinanden, som vi har været så gode til under corona, så vi undgår de dumme uheld. Hvert år ser vi mange mennesker, der kommer alvorligt til skade på grund af alkohol.”

Gode råd

Stop før 5
Jo mere du drikker på en gang, jo større er risikoen for ulykker og uheld. Særligt unge mennesker har en stor risiko for at komme galt af sted ved et stort alkoholindtag.

Tag en taxa
Hvis du har fået for meget at drikke, så bestil en taxa eller ring efter en pårørende, der kan hente dig.

Lad cyklen stå derhjemme
Flere tager cyklen til festen, men det er bedre at lade den blive hjemme. Størstedelen af skaderne sker, når du cykler beruset hjem senere på aftenen. Og lader du cyklen stå efter festen, er der stor sandsynlighed for, at den bliver stjålet.

Gå hjem sammen
Hvis en af dine venner er blevet meget beruset, så hjælp vedkommende hjem.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om ALM. BRAND Forsikring A/S

ALM. BRAND Forsikring A/S
ALM. BRAND Forsikring A/S
Midtermolen 7
2100 København Ø

35 47 47 47https://www.almbrand.dk/

Gennem mere end 200 år har vi hjulpet vores kunder med at afdække deres forsikringsbehov, forebygge skader og været der, når en skade rammer. Vores erfaring gør, at vi ved, hvad der skal til, når det handler om at sikre dig og dine værdier, så du kan føle dig sikker og have ro i maven. Ordentlighed er vigtigt for os. Som kunde kan du være sikker på både ordentlighed og fornuft, når det kommer til priser, fleksibilitet og dækning. Vi mener, det skal være nemt at være kunde hos os, og vi arbejder hele tiden for at kunne tilbyde dig de bedste løsninger, der gør hverdagen nemmere for dig som kunde. Både i dag, i morgen og i fremtiden.

Følg pressemeddelelser fra ALM. BRAND Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ALM. BRAND Forsikring A/S

Alm. Brand A/S undersøger muligheden for udstedelse af Tier 2 10NC5-kapital i DKK4.10.2021 09:20:20 CEST | Pressemeddelelse

Alm. Brand A/S, rated A af Fitch, har besluttet at undersøge muligheden for at udstede Tier 2-kapital i DKK. I forbindelse hermed har Alm. Brand A/S givet Nordea mandat til at arrangere investormøder d. 4.-6. oktober, og efterfølgende forestå udbudsprocessen, såfremt der opnås tilfredsstillende interesse i markedet. Lånet vil have en 10-årig løbetid med mulighed for førtidig indfrielse 5 år efter udstedelsen. Lånet forventes noteret efter udstedelse. Mifid-II produktstyring / kun rettet mod professionelle investorer og godkendte modparter / ingen PRIIP'er KID: Målinvestorerne for kapitalbeviserne er udelukkende godkendte modparter og professionelle investorer (alle distributionskanaler). Der er ikke blevet udarbejdet nogle dokumenter med central information ("KID") om sammensatte og forsikringsbaserede investeringsprodukter til detailinvestorer ("PRIIP'er"), idet kapitalbeviserne ikke er tilgængelige for detailinvestorer i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) eller i Storbr

Alm. Brand af 1792 fmba øger tilsagn til aktieemission1.10.2021 17:02:33 CEST | Pressemeddelelse

Alm. Brand af 1792 fmba har meddelt, at foreningen har besluttet at øge sit tilsagn om deltagelse i den forestående fortegningsemission i Alm. Brand A/S med yderligere 200 mio. kr. til i alt 4.450 mio. kr. ved optagelse af lånefinansiering til i alt 700 mio. kr. mod tidligere 500 mio. kr. Alm. Brand af 1792 fmba besidder aktuelt 68.716.284 stk. aktier a nominelt 1 kr., svarende til 44,6% af den samlede aktiekapital og de samlede stemmerettigheder i Alm. Brand A/S.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum