GEjSER til Folkemødet 2022

Del

I år er GEjSER endnu engang på Bornholm, for at deltage i Folkemødet 2022. De spørger: Hvad er forskellen på den nikotin der lovligt må sælges til unge under 18 år og den der ikke må?

Folkemødet er atter tilbage i fuld flor, og GEjSER har taget turen fra Galten til Allinge for at være med.
CEO, Jens Andersen siger:

"Det er skønt at være tilbage, og vejret er jo heldigvis med os! Nu er det store spørgsmål om det kan lykkes os, at få skabt lidt medvind til fremtiden."

I GEjSER har man et stort ønske om, at politikerne vil forsøge at besvare nogle af de mange spørgsmål vedrørende den nye lovgivning, som har ramt virksomheden hårdt. Særligt ét spørgsmål trænger sig på:

"Vi vil jo rigtigt gerne have svar på, hvorfor b.la. nikotintyggegummi med frugtsmag er lovligt at sælge til unge under 18 år. De her produkter sælges til 15-årige som håndkøbsmedicin i supermarkederne, og det er der ingen der stiller spørgsmålstegn ved, fordi produkterne går under betegnelsen "medicin", selvom nikotinen er fuldstændig det samme, som i alle andre ikke-medicinske nikotinprodukter."

Efter at have brugt det meste af dag 1 på Bornholm på at få svar på spørgsmålet, kan Jens imidlertid konstatere, at de fleste politkere og øvrige aktører på sundhedsområdet slet ikke er klar over, at aldersgrænsen for medicinske nikotinprodukter er så lav som 15 år.

"Jeg mener det er et problem, at man vedtager love der rammer de 250.000 danske dampere virkelig hårdt, ved at forbyde smag i væsker til e-cigaretter og samtidig fordoble prisen pga. afigter, fordi man ønsker nikotinfrie generationer og er bekymrede for om nikotin er en "gateway" til rygning. Imens man åbenbart samtidig mener at det er helt i orden, at de unge bruger nogle andre nikotinprodukter."

Jens håber på, at komme i dialog om emnet med så mange som muligt under Folkemødet.

Nøgleord

Kontakter

Jens Andersen
Tlf: 26270707
Jens@smoke-it.dk

Billeder

Links

Information om Gejser

Gejser
Erhvervsparken Klank 3
8464 Galten

https://www.gejser-ecigaret.dk

Følg pressemeddelelser fra Gejser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gejser

Hylderne er ved at være tomme og fra i morgen er det slut med smag i væsker til e-cigaretter31.3.2022 05:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Tidligere på ugen offentliggjorde SMOKE-IT nyheden om, at kæden skifter navn til GEjSER, men i morgen, d. 1. april, bliver glæden over det nye navn erstattet af bekymring og tomme hylder. For fra og med i morgen bliver det ulovligt at sælge væsker til e-cigaretter med andre smage end tobak eller mentol. Hos GEjSER frygter man, at smagsforbuddet medfører mere skade end gavn, og kæden har derfor besluttet, at man i dag helt ekstraordinært udvider åbningstiderne i kædens 35 butikker landet over.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum