GEjSER i Rosengårdscentret flytter

Del

E-cigaretspecialisten, GEjSER, har besluttet at flytte til nye og bedre lokaler, og derfor bliver torsdag d. 19. januar sidste åbningsdag i Rosengårdscentret i Odense.

GEjSER i Rosengårdscentret i Odense, har fået mulighed for at flytte til nye og bedre lokaler, hvilket glæder administrerende direktør i- og stifter af e-cigaretforhandler-kæden GEjSER, Jens Andersen:

”Vi åbner jo ofte nye butikker, og i den proces er det jo også vigtigt at sørge for, at der sker en udvikling med de allerede-eksisterende butikker. Derfor er jeg rigtig glad for at have fået mulighed for netop udvikling af vores butik i Rosengårdscentret, ved at flytte den til nye og bedre lokaler.”

Rosengårdscentrets kunder kommer ikke til at gå forgæves dog, for GEjSER flytter nemlig til nye lokaler i en anden ”gade” i Rosengårdscentret, og fra d. 20. januar kl. 10., vil man således kunne finde GEjSER i ”blå gade”, i kælderen lige under Føtex.
Selvom GEjSER’s kunder formentlig skal bruge lidt tid på at vænne sig til den nye lokation i centret, kan de være helt sikre på fortsat at kunne forvente den samme gode service som hidtil, fordi nuværende butiksbestyrer, Sebastian Kristiansen, naturligvis flytter med ned i de nye, forbedrede omgivelser.

Nøgleord

Kontakter

Jens Andersen
Jens@GEjSER.dk
Tlf.: 26270707

Billeder

Links

Information om Gejser

Gejser
Erhvervsparken Klank 3
8464 Galten

https://www.gejser-ecigaret.dk

GEjSER er en familieejet virksomhed, som blev stiftet af Jens Andersen, efter både ham og hans kone, Mimi, begge stoppede med at ryge ved hjælp af e-cigaretter i 2010. Virksomheden startede i bagagerummet på en gammel Peugeot 106, på havnen i Århus tilbage i 2010, hvor det lykkedes Jens, at få de fleste af hans havnearbejder-kollegaer, til at skifte fra røg til damp.
Sidenhen har Jens og hans nu 130 ansatte hjulpet mange, mange flere danskere med at skifte smøgerne ud med e-cigaretter.

Følg pressemeddelelser fra Gejser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gejser

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum