GEjSER fremrykker lønstigninger og udbetaler en kvart million i ”anerkendelses-bonus”

Del

Inflation og høje energipriser har vendt op og ned på de flestes hverdag, og selvom man hos GEjSER ville ønske det anderledes, gør det sig formentlig også gældende for virksomhedens ansatte. Derfor har ledelsen nu besluttet, at medarbejderne skal have udbetalt en såkaldt ”anerkendelses-bonus”, og for at fremrykke lønstigninger, allerede fra og med oktober.

”I knokler og yder en kæmpeindsats hver dag, og dét skal naturligvis belønnes. Derfor gentages succesen fra sidste krise (2020), hvorfor ledelsen har besluttet, at I har fortjent en ”anerkendelses-bonus”, sådan lød en del af beskeden, som GEjSER’s ansatte fik mandag eftermiddag.

I 2020 fik de ansatte i GEjSER (som dengang hed SMOKE-IT) en særlig tak i form af ”corona-bonus”, og ligesom i 2020 har GEjSER’s ledelse besluttet at udbetale en kvart million, som fordeles blandt medarbejderne. Ledelsen har også denne gang frasagt sig andel i puljen, og har ovenikøbet besluttet, at fremrykke medarbejdernes kommende lønstigninger, som derfor vil træde i kraft allerede fra og med oktober.

-          ”Vi har nogle gode og dygtige medarbejdere, og derfor vil vi jo gerne sende et signal om, at vi er dybt taknemmelige for deres indsats.” Siger Jens Andersen, som er stifter af og direktør i GEjSER.

Med bonus og lønstigninger følger også en bøn og et håb om, at de ansatte i kædens 36 butikker rundt om i landet, vil være med i kampen om at spare på energien.

Nøgleord

Kontakter

Jens Andersen
Jens@GEjSER.dk
Tlf.: 26 27 07 07

Billeder

Links

Information om Gejser

Gejser
Erhvervsparken Klank 3
8464 Galten

https://www.gejser-ecigaret.dk

Følg pressemeddelelser fra Gejser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gejser

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum