GEjSER åbner ny butik i City2

Del

Mandag d. 12. december slår e-cigaretspecialisten GEjSER dørene op til kædens nye butik, som er beliggende i City2 i Taastrup.

Da de idéen om en lille familieejet virksomhed opstod, helt tilbage i 2010, havde stifter af og administrerende direktør i GEjSER, Jens Andersen, næppe forestillet sig, at virksomheden blot 12 år senere, ville være Danmarks største forhandler af e-cigaretter og tilbehør. Og på mandag slår den landsdækkende kæde så altså dørene op til butik nr. 38.

”Det er jo noget af en erhvervshistorie, må man sige. GEjSER startede på havnen i Århus, hvor jeg solgte e-cigaretter til mine havnearbejder-kolleger fra bagagerummet på min gamle Peugeot 106. Nu, 12 år senere, er bilen skiftet ud og lige straks åbner vi butik nr. 38. Det kan jeg da godt være lidt stolt over.” Siger Jens.

GEjSER i City2 åbner mandag d. 12. december kl. 10, hvor butiksbestyrer, Tommy Duddles, står klar til at byde nye såvel som nuværende kunder velkomne. Tommy har i en årrække været butiksassistent i GEjSERs butik i Næstved, hvilket gør ham særdeles egnet til sin nye og velfortjente titel.

To view this video from www.youtube.com, please give your consent at the top of this page.Hør Jens fortælle historien om GEjSER

Nøgleord

Kontakter

Jens Andersen
Jens@GEjSER.dk
Tlf.: 26270707

Billeder

Links

Information om Gejser

Gejser
Erhvervsparken Klank 3
8464 Galten

https://www.gejser-ecigaret.dk

GEjSER er en familieejet virksomhed, som blev stiftet af Jens Andersen, efter både ham og hans kone Mimi, begge stoppede med at ryge ved hjælp af e-cigaretter i 2010. Virksomheden startede i bagagerummet på en gammel Peugeot 106, på havnen i Århus tilbage i 2010, hvor det lykkedes Jens, at få de fleste af hans havnearbejder-kollegaer, til at skifte fra røg til damp.
Sidenhen har Jens og hans flere end 130 ansatte hjulpet mange, mange flere danskere med at skifte smøgerne ud med e-cigaretter.

Følg pressemeddelelser fra Gejser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gejser

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum