Danske Spil A/S

Gavmildt ægtepar deler Lotto gevinst med børnene

Del

Et par i tresserne fra Haderslev Kommune fik sig en glædelig overraskelse søndag morgen for lidt over en uge siden, da de vandt 2 millioner kroner i en tredelt førstepræmie.

”Jeg tjekkede bare kuponen søndag og tænkte, at det er da løgn. Og så for jeg ind til min mand og sagde, tag dine briller på og læs tallene højt. Og så kiggede vi på hinanden og fandt ud af, at den var skisme god nok” griner kvinden. Glæden blev dog ikke kun delt med manden, også børnene fik en besked med det samme.

”Jeg sendte dem en besked med et billede af kuponen og skrev, at de skulle bemærke række 10. De blev selvfølgelig helt vildt glade på vores vejene.

Ægteparret var trofaste Lotto spillede for nogle år tilbage, og spiller stadig med i ny og næ.

”Jeg tænkte, jeg står alligevel i kiosken, så tager jeg lige en lyn Lotto med”, fortalte kvinden, som købte den magiske kupon hos Føtex i Haderslev.

”Men den blev jo købt om lørdagen og så var der pinse søndag og mandag, så det var nogle lange dage indtil vi kunne få den tjekket rigtigt om tirsdagen”, fortalte kvinden, der skyndte sig ned i Føtex igen.

”Vi var jo lidt nervøse, for vi vil helst ikke have, at alle ved det, så da ekspedienten sagde, at vi havde vundet over 5000kr. og skulle kontakte Danske Spil blev vi lettede. Og vi havde jo mundbind på, så ingen kunne se det skæve smil”, fortalte sønderjyden glad.

Mange drømmer om at vinde i Lotto og om, hvad gevinsten kan bruges på, og ægteparret fra Haderslev er helt sikre på, hvad deres flotte gevinst skal gå til. De drømmer nemlig om at dele pengene ud til familien, og om at invitere børn og børnebørn på en rejse, når det engang kan lade sig gøre.

”Vi har jo voksne børn med hus, børn og så videre, så de får lidt hjælp. Og så skal vi alle sammen ud på en stor fælles rejse for hele familien. Det er jo rart at kunne give dem det, og de har jo mere brug for pengene end vi har” fortæller de glade vindere, som ser frem til næste år, hvor corona forhåbentlig tillader lidt mere.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum