Haderslev Kommune

Gågaden i Haderslev får corona-guider frem til jul

Del

Julen står for døren og med lukningen af storcentre giver det flere handlende i gågaden i Haderslev. Derfor vil der de sidste fem dage op til jul være corona-guider i gågaden, der hjælper med håndsprit og minder om at holde afstand.

”Vi har folk klar på gågaden fra lørdag morgen, når butikkerne åbner. Det er vigtigt, at vi kan holde detailhandlen åben frem til jul, og det gør vi i kommunerne ved at sikre en tryg julehandel”, siger Haderslev Kommunes borgmester, H. P. Geil.

Det er hjemsendte medarbejdere fra Haderslev Kommune, der ikke kan løse deres opgaver hjemmefra, der vil være at finde på gågaden i gule veste. Det er for eksempel medarbejdere fra Driftsafdelingen, der hjælper med, at vi alle får en sikker julehandel.

Udover guiderne er Haderslev Butikker i gang med at få opstillet plakater der skal få handlende til at holde til højre, så man ikke kommer for tæt på folk, der går imod én.

Allerede torsdag meldte Haderslev Butikker ud, at de forlængede julens åbningstider frem til klokken 19 de sidste dage op til jul, så kunderne har mulighed for at sprede handlen ud over flere timer og undgå trængsel.

Tiltaget er en del af aftalen mellem kommunerne og Regeringen om at sikre en tryg julehandel, så detailhandlen kan holdes åben.

Kontakter

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Jul i Gården5.11.2020 13:42:45 CETPressemeddelelse

Museumsinspektør Nynne Sanderbo Martinusen vil gerne sikre julestemningen i Slotsgade. Julemagien skal først og fremmest skabes i de gamle huse, der danner en perfekt ramme for julen. Derfor holder museet længere åbent to weekender i november, hvor museet pynter op til den store guldmedalje. Desuden vil Ehlers Samlingen lukke op for sit skatkammer af Louis Ehlers’ private samlinger af sjældne skatte og sære fund, som samleren tillagde en særlig betydning, i en julekalender-udgave, der kan opleves ude fra gaden op til Juleaften.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum