Hjørring Kommune

Gadeidrætseventen Street Attack rammer Hjørring fredag den 13. september kl. 10-19

Del

Unge i Hjørring præsenteres for hele gadeidrætspaletten og kan dyrke både parkour, street art, løbehjul, skatere, street workout, breakdance, panna, basket, rapelling og meget mere.

Alle disse muligheder har de fredag den 13. september på Mammutpladsen i Hjørring midtby. Om formiddagen fra kl. 10– 14 er der et skolespor for tilmeldte skoler (i alt 20 klasser), mens der fra kl. 14-19 er fri aktivitet for alle børn, unge og interesserede under konceptet DIY (Do It Yourself). Det er gratis at deltage i Street Attack. Eftermiddagens program er vedhæftet.

”Vi glæder os til at præsentere masser af gadeidræt for børn og unge. Du kan medbringe eget løbehjul og skateboard m.m., men det er også muligt at låne på Mammutpladsen”, udtaler Sine Dam Møller fra By, Kultur og Erhverv.

Produktionsskolen (FGU) og Vittrup Frie Fagskoles elever serverer street food, og UCN’s idrætsstuderende giver en hånd med i organiseringen. Ungdomsskolen afvikler pannaturnering, og der er rapelling fra Vendsyssel Teater, idet teateret åbner døre (og tag) for de unge. DGI står for opsætning og indretning af street area samt efterfølgende undervisning. 

Hjørring Kommune har i et samarbejdsprojekt med DGI gadeidræt (2018-2020) fokus på at udvikle gadeidrætten i kommunen. 

Street Attack afvikles i 6 nordjyske kommuner: Vesthimmerland, Mariagerfjord, Brønderslev, Aalborg, Thisted og Hjørring.

Læs mere på https://www.facebook.com/events/388926805034667/

Kontakter

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte

Sine Dam Møller, By, Kultur og Erhverv, tlf. 41 22 37 34, sine.dam.moeller@hjoerring.dk

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/

Hjørring Kommune er med sine mere end 65.000 indbyggere den anden største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Stærkt samarbejde bringer lægehus i Hirtshals tættere på at blive til virkelighed10.9.2019 08:27:07 CESTPressemeddelelse

- Det stærke og tætte samarbejde, vi har med de nuværende praktiserende læger i Hirthals, er helt afgørende i forhold til planlægge og bygge et nyt lægehus. Det er fantastisk, at vi arbejder frem mod et fælles mål og nu kan skimte et nyt lægehus i byen, siger formand for Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget, Per Møller (C). De praktiserende læger i Hirtshals og Hjørring Kommune har igennem længere tid arbejdet for at sikre bedre lægedækning i Hirtshals. Da Sundheds- og Ældreministeriet opslog en pulje på 200 mio. kr. til moderne læge- og sundhedshuse, var der derfor et fælles ønske at søge om midler til etablering af et nyt lægehus i Hirtshals. I tæt samarbejde med de praktiserende læger fik Hjørring Kommune udarbejdet en puljeansøgning, hvilket resulterede i økonomisk støtte til projektet. Derudover har Hjørring Kommune valgt at finansiere den resterende del af projektet. - Det er så vigtigt, at vi prioriterer den helt nære sundhed og den tryghed, der ligger i at have en praktiserend

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum