Haderslev Kommune

Gå til lysfest – lad bilen stå

Del

Når der den 4. maj holdes lysfest i Haderslev åbner kaserneportene på Louisevej og Gammelting kl. 19.00. Der er etableret et særligt område kørestolsbruger og gangbesværede på kasernepladsen.

Med et forventet besøgstal på 8.000 til 10.000, kan det blive svært at finde en parkeringsplads, hvis alle vælger at tage bilen. Derfor en opfordring til at komme i god tid og så vidt muligt at lade bilen stå og gå til lysfest.

Har man brug for en parkeringsplads, er der 2.200 i en gåafstand på ca. 1 km væk fra kasernen. Det betyder at man skal forberede sig på, at køre hjemmefra i god tid og at man kommer til at gå et stykke.

På selve kasernepladsen er der igen i år reserveret et område for kørestolsbrugere og sidepladser til gangbesværede. Der vil være soldater på pladsen til at anvise, området, der er placeret på forreste række.

Rigtigt mange vælger at benytte kaserneporten ved Gammelting, mens porten ved Louisevej traditionelt ikke er så benyttet. Så ønsker man at komme mere gnidningsfrit ind på kasernepladsen bør man overvej indgangen på Louisevej.

Portene til Haderslev Kaserne åbnes kl. 19.00. Selve lysfesten på kasernen begynder kl. 21.55

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum