Det Kongelige Teater

Gå på opdagelse på Det Kongelige Teater

Del

Lørdag den 3. september lukker Det Kongelige Teater dørene op til både Operaen, Skuespilhuset og Gamle Scene, når vi for første gang afholder Åbne huse. Arrangementet giver et indblik i den specielle hverdag på Danmarks nationalteater, og giver publikum en unik mulighed for at gå på opdagelse bag scenetæppet.

Til Åbne huse vil man kunne opleve, hvordan sceneteknikere, sminkører, rekvisitører, skræddere og mange andre får teatrets store hjul til at dreje rundt. Der vil være 7 forskellige ruter, man kan udforske, hvor publikum får muligheden for at komme rundt i teatrets hemmelige gange og kroge, eller tværs over teatrets største scene.

Hvis sulten eller tørsten skulle melde sig, vil Meyers sørge for forplejning i teatrets mange caféer.

Åbne huse 2016 finder sted i både Operaen, Skuespilhuset og på Gamle Scene lørdag den 3. september fra kl. 11 – 15, og der er gratis adgang. Det er første gang, at arrangementet bliver afholdt.

Se begivenheden på teatrets hjemmeside

Se begivenheden på Facebook

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Flagermusen er en hyldest til livsglæden badet i champagne og bedrag16.11.2018 13:25pressemeddelelse

Flagermusen. Spilleperiode 24. november-3. marts. Fra den 24. nov. spiller Peter Langdals version af Johann Strauss operette Flagermusen på Operaen i København. Champagnen flyder, og lidenskaber og løgne får frit løb i en hyldest til livet og en erotisk rejse, hvor der forføres, drikkes, elskes, bedrages og grædes. Som Danmarks nationalscene er Den Kongelige Opera altid særligt glade for at præsentere dansksprogede forestillinger, og der er en lang tradition for at opføre Flagermusen på dansk. På den måde kan Det Kongelige Teater fortsat pleje denne fine tradition. Det giver samtidig anledning til at glædes over de fantastiske kunstnere, som Den Kongelige Opera har til rådighed i solistensemblet, som i høj grad består af danske sangere. Især i operettens dialog tilføjer det danske altid forestillingen en ekstra dimension, idet publikum umiddelbart forstår sproget. Og netop i operette-genren er en rap replik en væsentlig del af den muntre oplevelse. Flagermusen er komponeret i 1874 fra

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum