Meresalg Marketing

Fysiske skavanker hæmmer livskvaliteten for mange - osteopatisk behandling kan gøre forskellen

Del

Alt for mange danskere oplever smerter i kroppen som følge af forkerte arbejdsstillinger, sportsskader, aldring eller pludselige bevægelser, der sætter kroppens bevægeapparat på prøve. Ofte hører man, at lidt ondt i ryggen går over af sig selv, eller at en vedvarende hovedpine bare trænger til lidt ro. Nogle gange kan dette sagtens være tilfældet, men andre gange kan symptomerne udvikle sig og medvirke til endnu større smerter, der bør behandles korrekt.

Der er ingen grund til, at vi skal gå rundt med vedvarende smerter i kroppen og acceptere, at dette blot er en del af vores liv. I langt de fleste tilfælde kan man komme smerterne til livs ved den rette behandling, for at man atter kan opleve den gode livskvalitet.

I øjeblikket findes der flere forskellige behandlingsmuligheder, der kan komme smerter i kroppen til livs. Osteopati forbliver dog den behandlingsform, der på en succesfuld måde kombinerer aspekter fra fysioterapi, kranio sakral terapi og osteopati og som dermed kan tilbyde en behandling, der kan give patienten de rette forudsætninger for et symptomfrit liv.

Hvilken behandlingsform giver de bedste resultater?

I Danmark er den manuelle behandlingsform kaldet osteopati for alvor blevet populær til behandling af alle former for fysiske smerter. Osteopati har nemlig et holistisk syn på mennesket, og der er med andre ord fokus på kroppen som et komplekst system af kemiske og neurologiske processer, der alle sammen forbinder kroppen som et netværk.

Ved en osteopatisk behandling vil man således opleve, at de smerter man eksempelvis har i ryggen kan være forbundet med smerter i lænden eller nakken, og at der dermed er behov for en korrigering af netop disse områder, for at man atter kan opleve en smertefri hverdag.

Mange gange kan vores krop nemlig komme til at overkompensere for de dele af kroppen, der ikke fungerer optimalt - eksempelvis som følge af en skade. Det er bl.a. i disse tilfælde, at en osteopat vil kunne undersøge kroppen som et helt netværk og finde frem til, hvorledes dine symptomer behandles bedst og mest effektivt. Med en efterfølgende vejledning til eksempelvis hjemmetræning vil en osteopatisk behandling give langvarige resultater, som du selv kan gøre en indsats for at vedligeholde.

Osteopatiske behandlinger i hele landet

Med et fokus på kroppens egne selvhelingsprocesser og genoprettelsen af kroppens naturlige balance er osteopati naturligt blevet blandt de mest populære manuelle behandlingsformer til fysiske skader og skavanker. Danmark's førende osteopati kæde har afdelinger i hele landet og kan tilbyde behandling til et stort spektrum af fysiske smerter for alle aldersgrupper.

Da osteopati er blevet udbredt i Danmark senere end andre lande i Europa, var det således fra 2018, at medlemmer af sygeforsikring Danmark kunne få tilskud til osteopati. I dag er der mange almindelige forsikringsselskaber, som dækker denne form for behandling, der allerede er kommet så mange danskere til gode allerede.

I resten af Europa er osteopati mere udbredt end herhjemme, men allerede på blot få år har den populære Aarhusianske osteopati kæde AAO gjort osteopati landsdækkende på baggrund af en stor efterspørgsel på behandlinger med langvarige effekter.

Nøgleord

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

HUNKØN – Et modigt skandinavisk brand der forener det bedste af skulpturel japansk stil og skandinavisk minimalisme26.5.2023 11:27:35 CEST | Pressemeddelelse

HUNKØN, et københavnsk tøjmærke, som er blevet døbt 'et af de mest interessante og modige fashion brands i Norden', er et prægtigt eksempel på skandinavisk modedesign, der bryder grænser og skaber trends. Med en unik kombination af skulpturel japansk stil og skandinavisk minimalisme, bringer HUNKØN en legende og casual tilgang til moden.

PetPlanet.dk: Et nyt indholdsunivers til kæledyrsejere19.5.2023 11:59:24 CEST | Pressemeddelelse

Efter måneders forberedelse og planlægning er PetPlanet.dk nu officielt lanceret. Hjemmesiden er et nyt indholdsunivers for kæledyrsejere, der tilbyder et væld af guides, anbefalinger og viden om alt fra hundetræning til kaninpleje En mangfoldighed af indhold PetPlanet.dk tilbyder en bred vifte af indhold, der er skræddersyet til at møde kæledyrsejeres unikke behov og spørgsmål. Fra dybdegående artikler om hundetræning, kattepleje og kaninernæring til anbefalinger af kæledyrsvenlige produkter og tips til at fremme positiv adfærd – hjemmesiden er designet til at være en one-stop-shop for alt kæledyrsrelateret. Indholdet på PetPlanet.dk er omhyggeligt kurateret og skrevet af dyreelskere med stor erfaring og viden. Hvert emne er nøje undersøgt for at sikre, at det tilbyder up-to-date og præcise oplysninger, som kæledyrsejere kan stole på. PetPlanet.dk har også et særligt fokus på at hjælpe kæledyrsejere med praktiske problemer og udfordringer. For eksempel indeholder hjemmesiden grundige

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum