Børns Vilkår

Fynboerne var vilde med børnekaffe – nu ruller kampagnen på ny

Del

Børns Vilkår og Circle K gentager succesen: Fra den 7. januar kan fynboerne igen købe børnekaffe på den lokale Circle K og derigennem støtte BørneTelefonen

Sidste år samlede Circle K og alle de kunder, som købte børnekaffe, 1 million kroner ind, som betød, at BørneTelefonen kunne udvide sin åbningstid i formiddagstimerne.

Nu ruller kampagnen på ny for at sikre, at børn også kan komme igennem til en lyttende rådgiver i de tidlige morgentimer. Behovet er stort: I 2019 var der over 5000 henvendelser mellem klokken 7 og 9 om morgenen, hvor BørneTelefonen altså pt. er lukket.

Sidste år var Circle K i Vissenbjerg den butik på Fyn, der med 3.305 kopper slog rekord i salget af BørneKaffe blandt Circle Ks fynske butikker.

”Det betyder rigtig meget for os, at så mange på Fyn valgte at støtte BørneTelefonen ved at købe deres morgenkaffe i Circle K. Vi håber på lige så stor opbakning denne gang, så vi kan hjælpe de mange børn, som ringer forgæves i morgentimerne,” siger direktør i Børns Vilkår, Rasmus Kjeldahl.

En undersøgelse på BørneTelefonen viser, at børns problematikker om morgenen spænder bredt og omhandler alt fra problemer i skolen til travlhed og dårligt humør i familien, træthed, mobning på sociale medier og psykiske problemer.

Børnekaffekampagnen er et samarbejde mellem Børns Vilkår og Circle K. Når man køber en kop børnekaffe, donerer man 2,5 kroner til BørneTelefonen. Dét beløb fordobler Circle K, så der indsamles 5 kroner per solgt kop.

Fakta

Top 5 over salg af Børnekaffe på Fyn i 2019:

1)      Circle K i Vissenbjerg (3305 solgte kopper)

2)      Circle K Mango i Nyborg (2512 solgte kopper)

3)      Circle K på Tåsinge (617 solgte kopper)

4)      Circle K i Nr. Lyndelse (514 solgte kopper)

5)      Circle K i Kerteminde (484 solgte kopper)

Kontakter

Billeder

Information om Børns Vilkår

Børns Vilkår
Børns Vilkår
Trekronergade 26
2500 Valby

35 55 55 59http://www.bornsvilkar.dk/

Følg pressemeddelelser fra Børns Vilkår

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Børns Vilkår

Undskyldning til Godhavnsdrenge var en vigtig milepæl – men også starten på en ny kamp13.8.2020 05:00:00 CESTPressemeddelelse

Siden statsminister Mette Frederiksen for et år siden gav en officiel undskyldning til Godhavnsdrengene og andre svigtede børnehjemsbørn, har Børns Vilkår modtaget 80 henvendelser fra tidligere anbragte, der søger om hjælp til erstatningssager. Det er dog svært at løfte bevisbyrden i sager, der går langt tilbage, og Børns Vilkår efterlyser derfor et politisk alternativ.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum