Furesø Kommune

Furesø tager temperaturen på det lokale erhvervsklima

Del

Furesø Kommune igangsætter nu en lokal erhvervsundersøgelse blandt virksomhederne i kommunen. Cirka 4.000 CVR-numre modtager i den kommende uge et brev i e-Boks med en opfordring til at deltage i en spørgeskemaundersøgelse.

Virksomhederne i Furesø skal høres om, hvordan de oplever erhvervsklimaet i Furesø.
Virksomhederne i Furesø skal høres om, hvordan de oplever erhvervsklimaet i Furesø.

Efter et forår, hvor alt har været vendt på hovedet, er der mere end nogensinde brug for at vide, hvordan erhvervsliv og kommune bedst samarbejder om et godt erhvervsklima.

Derfor igangsætter Furesø Kommune nu en storstilet spørgeskemaundersøgelse rettet mod virksomhederne i Furesø. 4000 cvr-numre modtager en invitation til at deltage i undersøgelsen, der er blevet til efter drøftelser med Furesøs lokale erhvervs- og handelsforeninger og erhvervskontaktudvalget i Furesø.
”Furesø Kommune har 7 år i træk nu sikret sig en placering som Nordsjællands mest erhvervsvenlige kommune. Man kommer ikke sovende til sådan en topplacering i Dansk Industris årlige erhvervsklima undersøgelse. Det gør man kun gennem et godt og frugtbart samarbejde erhvervsliv og kommune imellem. Derfor opfordrer vi stærkt virksomhederne til at give deres besyv med ved at deltage i undersøgelsen”, siger Mogens Brusgaard, der er formand for Furesø Industri.

Sidst, en tilsvarende undersøgelse blev lavet, var i 2011. Undersøgelsen fra dengang har dannet grundlaget for det samarbejde, der i dag er om erhvervsudviklingen i Furesø. Nu er det så tid til igen at høre Furesøs virksomheder, hvordan de mener, Furesø bedst udvikler sig til gavn for erhvervslivet og beskæftigelsen.
”Med en så stor og repræsentativ undersøgelse får vi en god viden og indsigt, der kan danne grundlag for de kommende års samarbejde og den dialog, vi har mellem virksomheder og kommune. Den konstruktive dialog betyder meget for, hvordan vi fortsat kan udvikle kommunen erhvervsmæssigt. På vegne af erhvervslivet er jeg meget spændt på at se resultaterne, også fordi det giver os en idé om, hvordan vi i erhvervsforeningen hjælper vores medlemmer bedst muligt,” fortæller Birgit Ritter, formand for Furesø Erhvervsforening. 

Hasan Yilmaz (A), formand for Udvalg for beskæftigelse og erhverv i Furesø Kommune hæfter sig ved, at undersøgelsen tager temperaturen på erhvervsklimaet helt lokalt.
”Flere organisationer laver hvert år forskellige undersøgelser, der benchmarker kommunerne mod hinanden. Denne undersøgelse sætter fokus på, hvordan erhvervslivet ser på samarbejdet mellem erhvervsliv og kommune. Men den giver os i høj grad også en pejling af, hvad der vil have størst værdi for erhvervslivet, at vi sætter fokus på fra kommunens side for at fortsætte den gode udvikling, siger han.

Fakta:

invitationen udsendes via e-Boks til ca. 4.000 CVR-numre i Furesø i løbet af uge 34.
Sidst, Furesø Kommune lavede en tilsvarende undersøgelse var i 2011. Her deltog ca. 1.000 virksomheder.

Nøgleord

Kontakter

Hasan Yilmaz (A), formand for Udvalget for beskæftigelse og erhverv i Furesø Kommune, tlf. 2145 0704
Birgit Ritter, formand for Furesø Erhvervsforening, tlf. 2310 0380
Mogens Brusgaard, formand for Furesø INDUSTRI, tlf. 4070 1444
Flemming Ipsen, erhvervskonsulent i Center for Borgerservice, Kultur og Erhverv, Furesø Kommune, tlf. 7235 5454

Billeder

Virksomhederne i Furesø skal høres om, hvordan de oplever erhvervsklimaet i Furesø.
Virksomhederne i Furesø skal høres om, hvordan de oplever erhvervsklimaet i Furesø.
Download

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum