Furesø Kommune

Furesø Kommune aflyser alle kommunale arrangementer frem til maj

Del

Furesø Kommune følger Sundhedsstyrelsens anbefaling om at passe på de mest sårbare personer ved at mindske corona-virussen i at sprede sig. Derfor aflyser Furesø Kommune arrangementer og mange møder i den kommende tid.

”Furesø Kommunes krisestab har besluttet at aflyse alle kommunale arrangementer frem til den 1. maj. Vores medarbejdere afholder sig også fra at deltage i møder, der ikke er nødvendige i forhold til en sikker drift, samt kurser og eksterne arrangementer. Vi ønsker at mindske risikoen for, at sårbare borgere og mange medarbejdere bliver syge, så vi kan blive ved med at yde en god service og pleje til Furesøs borgere”, siger Steen Vinderslev, kommunaldirektør og formand for krisestaben.

Beslutningen betyder, at borgere, der havde glædet sig til sjove aktiviteter i fx Galaksen og Farum Kulturhus, desværre må blive skuffet. Furesø Kommune aflyser også forældremøder, skolefester, kommunale fællesspisningsarrangementer og kommunale åbent hus-arrangementer. Billetudgifter bliver refunderet. Borgere kan henvende sig til arrangøren.

”Vi er desværre i en så alvorlig situation, at vi er på linje med andre kommuner i disse dage, må tage disse skridt. Myndighederne opfordrer alle til at holde mere afstand til hinanden for at mindske risikoen for, at sårbare personer bliver smittet med coronavirus. Det skal vi naturligvis også bidrage til. Men jeg forstår til fulde, at småbørn bliver kede af ikke at møde Motor Mille, at unge vil blive skuffede over ikke at kunne høre Unge Musical og de mange andre, der ikke kommer til fællesaktiviteter, de plejer”, siger Steen Vinderslev.

Nødvendige møder som fx byrådsmøder, udvalgsmøder og driftsmøder, der er nødvendige i forhold til en sikker drift, afholdes stadig, men her vil være særlig opmærksomhed på hygiejniske forhold og nok plads mellem folk, og der vil blive håndsprit tilgængeligt.

Billeder

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum