Furesø Kommune

Furesø i front med at vaccinere beboere på plejehjem

Del

98 procent af Furesøs plejehjemsbeboere er blevet færdigvaccineret mod corona. De sidste få venter på andet stik. Det bringer Furesø i den absolutte top med flest færdigvaccinerede.

Første plejehjemsbeboer blev vaccineret den  6. januar. Siden er det gået stærkt.
Første plejehjemsbeboer blev vaccineret den 6. januar. Siden er det gået stærkt.

”Jeg er så glad for, at alle beboerne på vores plejehjem har sagt ja til at blive vaccineret mod corona og, at 98 procent er færdigvaccineret. Næsten alle ansatte på vores plejehjem har også taget imod tilbuddet om at blive vaccineret og næsten alle er færdigvaccineret. Det vil jeg gerne sige dem stor tak for! Og en kæmpe tak til de praktiserende læger og sundhedspersonale, der har stået for vaccinationerne. Omsorgsfuldt og effektivt har de sikret, at så mange af vores borgere på plejehjem nu er færdigvaccineret”, siger Ole Bondo Christensen.

På Svanepunktet er alle beboere og næsten alle ansatte færdigvaccineret. På Solbjerghave er alle beboere og alle ansatte færdigvaccineret. På Ryetbo er 99 procent af beboerne færdigvaccineret, mens det gælder 97 procent på Lillevang. Rigtig mange af de ansatte begge steder er vaccineret. De sidste få beboere, der mangler, har fået første stik og venter på deres andet stik. 

Opbakningen blandt medarbejderne har været så stor, at næsten er alle medarbejdere også er vaccineret. I sidste uge hævede Styrelsen for Patientsikkerhed besøgsrestriktionerne på alle kommunens plejehjem.

I Sundhedsstyrelsens nationale statistik ligger Furesø helt i top i Region Hovedstaden sammen med Hørsholm, Hvidovre og Bornholm.

Kontakter

Anette Helt Hansen, Områdeleder for Sundhed, Træning, Aktivitet og Rehabilitering og for Sundhedsfaglig Uddannelsesenhed, tlf. 7216 4333.

Billeder

Første plejehjemsbeboer blev vaccineret den  6. januar. Siden er det gået stærkt.
Første plejehjemsbeboer blev vaccineret den 6. januar. Siden er det gået stærkt.
Download

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum