DEASDEAS

Fuld udlejning af Gavlhusene: Nyopførte lejeboliger i Aalborg revet væk

Del

På bare 1½ måned kan DEAS, som står for udlejning og administration, melde fuld udlejning af CALUMs nybyggeri på Eternitgrunden i Aalborg. Byggeriet består af 29 lejeboliger, som de nye lejere flyttede ind i d. 1. oktober.

En høj efterspørgsel på kvalitetsboliger har bidraget til en hurtig og effektiv udlejning af nybyggeriet – også selvom projektet har været i skarp konkurrence med andre nyopførte lejeboliger i Aalborg og Nørresundby.

”Vi er stolte af at kunne melde fuld udlejning efter bare 1½ måned i et så konkurrencepræget marked. Det viser, at CALUM med Gavlhusene har kunne tilbyde lejerne noget særligt,” siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS.

DEAS har også på vegne af CALUM stået for førstegangsudlejningen af Nørresundby-projekterne Stigsborg Brygge og Lindholm Brygge, der er fuldt udlejet og i drift.

Et mix af gammelt og nyt

Gavlhusene adskiller sig fra mange andre nyopførte boliger ved at være delvist omdannet fra et af Dansk Eternit Fabriks gamle huse, hvor den gamle facade mod Alexander Foss Gade er bevaret. Samtidig har man skabt et tidssvarende udtryk på den modsatte side og inde i bygningen.

”Med Gavlhusene har vi ramt rigtigt i behovet efter nyopførte lejeboliger i høj kvalitet, der også arkitektonisk har noget interessant at byde på. Vi er stolte af at have haft fingeren på pulsen ift. hvad aalborgenserne i 2018 efterspørger i en lejebolig,” siger Jakob Axel Nielsen, adm. direktør i CALUM.

Tilbagemeldinger fra de nye lejere har været, at Gavlhusene kombinerer mange af de elementer, som gør en lejebolig attraktiv. Det er bl.a., at pris, kvalitet og m2 hænger sammen, en attraktiv tagterrasse og gårdmiljø, en beliggenhed tæt på centrum, fjord og motorvej, og en charme, som ikke altid er nybyggeri forundt. 

Kort om Gavlhusene

  • 29 lejeboliger med 2-4 værelser og 66-111 m2
  • Priser fra 6.849 kr. om måneden
  • Alt i hårde hvidevarer, gulvvarme og elevator
  • Franske altaner, fælles tagterrasse og gårdrum

Kort om CALUM

CALUM A/S blev grundlagt af Henrik Calum for mere end 25 år siden og fokuserede i de første år på opkøb og renovering af ejendomme. Tæt på årtusindskiftet udvidede CALUM strategien til også at omfatte udvikling og opførelse af almennyttige boliger, ungdomsboliger, kontorer samt ejer- og lejeboliger. CALUM fokuserer målrettet på vækstcentrene i Danmark og er i dag landsdækkende og tilbyder nøglefærdige ejendomsprojekter fra start til slut. Selskabets bærende værdier er stabilitet, kvalitet og ordholdenhed, og medarbejderne i CALUM er specialiserede og har lang erfaring inden for alle faser af et byggeprojekt. I det færdige byggeri er der fra CALUMs side sikret optimal funktionalitet og energioptimering, så bygningen får de lavest mulige omkostninger.

Kort om DEAS

DEAS A/S er et af Danmarks førende ejendomsforvaltningsselskaber. Selskabet består af fem forretningslinjer: Ejendomsadministration, Asset Management, Facility Services, Udlejning og Offentlig-Privat Partnerskab (OPP). Vi tilbyder ydelser som administration af bolig- og erhvervsejendomme, ejer- og andelsboligforeninger samt management af shoppingcentre. Hertil kommer bygherrerådgivning, byggesagsadministration, energistyring, drift og vedligehold samt udlejning af bolig- og erhvervslejemål. DEAS administrerer cirka 2.000 ejendomme med cirka 76.000 lejemål i Danmark og har kontorer i København, Aalborg og Aarhus. DEAS A/S er et 100%-ejet datterselskab af DEAS Holding A/S.

Nøgleord

Billeder

Information om DEAS

DEAS
DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg

+45 70 30 20 20https://deas.dk

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

COO til DEAS Asset Management3.6.2020 10:08:01 CESTPressemeddelelse

Michael Brogaard Rønnelund er per 1. juni 2020 udnævnt til COO (Chief Operating Officer) i DEAS Asset Management A/S. Der er tale om en nyoprettet stilling, der rummer det samlede operationelle ansvar for leverancerne til selskabets kunder. ”Vi løfter stadig flere og stadig mere komplicerede opgaver for vores kunder. Derfor samler vi nu det overordnede ansvar for vores leverancer hos Michael, der samtidig bliver overordnet ansvarlig for de mandater, som vores kunder har tildelt os,” siger Benny Buchardt Andersen, CEO i DEAS Asset Management A/S, der rummer DEAS-koncernens asset management-aktiviteter. DEAS Asset Management blev i 2018 styrket strategisk med købet af Nordea Ejendomme og en lang række specialiserede profiler er blevet del af teamet. Med tiltrædelsen af en COO professionaliseres organisationen yderligere til glæde for kunderne. ”Michael er den helt rigtige til opgaven, da han har en dyb indsigt i forretningen og lang erfaring med at eksekvere strategier og få dem ud at le

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum