Ishøj Kommune

Fugle, farver og fernisering

Del

Du kan få et mylder af oplevelser i KULTURIUM med flotte og sjove fugle, der får kost og logi i din have. Oplev børnekunst af høj standard til den næste kunstudstilling fra 10. januar

Det er nu blevet en fast tradition, at Ishøj Kulturskoles billedskolehold udstiller deres værker i KULTURIUM MUSIKTEATER (tidligere Ishøj Kultur Café) hvert år i januar.

Der afholdes naturligvis også en fernisering i år, hvor huset byder på saftevand og flødeboller til de stolte små kunstnere, som viser værkerne frem for gæsterne. Der er dog også kaffe til de voksne.

Ferniseringen finder sted den 10. januar mellem kl. 17 og 18, hvor alle er velkomne på Ishøj Østergade 28.

Festlige fuglehuse

Ishøj Kulturskole har to billedskolehold for børn, og i denne sæson har børnene arbejdet med fugle. De unge kunstnere har skabt nogle festlige fuglehuse, som fantasifulde fugle kan bo i. Fuglekasserne er dekoreret med alverdens smukke planter, da fuglene elsker forskellige blomster og urter, som tiltrækker spiselige insekter.

Udstillingen varer frem til den 30. januar og er bestemt et besøg værd. Og som altid kan du købe blandt andet kaffe og vin, som du kan nyde, mens du beundrer værkerne.

Kontakter

KULTURIUM: 4354 5511
Malene Nors Tardrup, Ishøj Kulturskole: 6060 5531

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum