Andel

Frivillige fællesskaber får støtte

Del

10 stærke fællesskaber får hver 10.000 kroner til at blive endnu stærkere. Pengene kommer fra energi- og fibernetkoncernen SEAS-NVE’s donationsprogram, der har modtaget rekordmange ansøgninger i år.

Frivillighed og fællesskaber. Skal din forening have del i donationsprogrammet til efteråret?
Frivillighed og fællesskaber. Skal din forening have del i donationsprogrammet til efteråret?

Næsten 700 har søgt om at få andel i forårets donationer og det fortæller en god historie om et unikt engagement i vores landsdel, lyder det fra administrerende direktør i SEAS-NVE, Jesper Hjulmand:

- Det er et fantastisk engagement, der ligger i de her fællesskaber og hver gang vi uddeler donationerne, bliver jeg begejstret og glad fordi, der bliver lagt så utrolig meget god energi i at styrke fællesskaberne lokalt i regionen, siger han og tilføjer:

- Der vokser utrolig meget positivt ud af frivilligt arbejde og jeg er glad for, at vi har mulighed for at give en lille del af dem en økonomisk håndsrækning, der kan gøre arbejdet lidt nemmere.

SEAS-NVE har uddelt donationer siden 2013, og det er i alt blevet til 120 håndsrækninger á 10.000 kroner. Med årets 686 donationsansøgninger er den hidtidige rekord fra 2016 på 647 ansøgninger slået.

Næste uddeling er til efteråret og du kan se mere om, hvordan du søger og hvilke fællesskaber, der tidligere har modtaget donationer på www.seas-nve.dk/donation.

Donationsmodtagere forår 2019

Odsherred Svømmeklub, 4560 Vig            
Varmelagner og redningsdukker til oplæring af børnemedlemmer i livredning, og hvordan man skal agere ved ulykker i vand.

Slagelse Rideklub, 4200 Slagelse  
Indkøb af brugt vandvogn, der kan samle regnvand fra taget til ridebunden i ridehuset og på den måde markant minimere det daglige vandforbrug på 3-6000 liter.

Mødrehjælpen Lokalforening Ringsted, 4100 Ringsted
Støtte til redskaber, fiskenet, spand, skovl og tæpper til fællesskabende aktiviteter i den nystartede forening for sårbare familier.

Foreningen Orange Makers, 4000 Roskilde          
Stort deleværksted og en REPAIR CAFÉ, hvor alle kan komme og få fikset ting, der er gået i stykker.

Køge Fælles Jord, 4600 Køge
UV resistent kvalitetsplastik, højbede og planteborde til 400 m2 drivhus, hvor der skal dyrkes yoga og grøntsager

Fejøforeningen, 4944 Fejø       
Nyt aktivitetsområde til børn og voksne på Vesterby Havn på Fejø

Havdrup Tennis Klub, 4622 Havdrup                
Hjælp til genopbygning af nedbrændt klubhus.

Foreningen Dalby Forsamlingshus, 4690 Haslev
Nyt scenetæppe til glæde for alle brugere af forsamlingshuset

Karl af Riise Spejderne (Det Danske Spejderkorps), 4180 Sorø                 
Bålhytte og multifunktionelt uderum, der indbyder til overnatning, spejderarbejde, undervisning, socialt samvær i det fri og madlavning under alle vejrforhold.

Grundejerforeningen Engmosen, 4160 Herlufmagle  
Etablering af udsigtsplateau med borde og bænke på en jordhøj med udsigt over mose.

Kontakter

SEAS-NVE’s pressevagt, telefon 21 70 31 01

Billeder

Frivillighed og fællesskaber. Skal din forening have del i donationsprogrammet til efteråret?
Frivillighed og fællesskaber. Skal din forening have del i donationsprogrammet til efteråret?
Download

Information om Andel

Andel
Andel
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

70 29 29 00http://www.andel.dk/

Om SEAS-NVE – en moderne andelsejet energi- og fibernetkoncern

SEAS-NVE er en andelsejet energi- og fibernetkoncern. Vi varetager vores kunder og andelshaveres interesser, når vi skaber energi til, at du kan leve livet. Vi ønsker at gøre energi til mere end blot en leverance – at være din bedste forbindelse i den grønne omstilling og brugervenlige digitalisering. Det er dig, vi arbejder for, når vi tilbyder lynhurtigt internet og sikrer, at der altid er strøm i kontakten og lys på gaden, og når vi servicerer landets geografisk længste elnet. Og det er for at skabe værdi for dig, at vi lagrer energi fra vindmøller til fremtiden og skaber energirigtige løsninger i hverdagen. Vi er godt 900 medarbejdere og omsatte i 2017 for 3,8 milliarder kroner.

Følg pressemeddelelser fra Andel

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Andel

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum