Esbjerg Kommune

Fritidsjobmesse skal hjælpe kommunens unge med at finde et fritidsjob

Del

Mangler du eller din teenager et fritidsjob, så tag med til Esbjerg Kommunes første Fritidsjobmesse den 22. april fra klokken 15.00 – 17.00 i Esbjerg.

Alle unge i Esbjerg Kommune skal have mulighed for at få sig et fritidsjob, derfor inviteres alle 8. og 9. klasseelever til Fritidsjobmesse, hvor de kan komme og møde en masse af de forskellige virksomheder, der tilbyder fritidsjob her i kommunen.

Mere end 30 virksomheder har meldt deres ankomst, og glæder sig til at møde de unge, der gerne vil have foden indenfor på arbejdsmarkedet og tjene deres egne penge. En af dem er Nordisk Film Biografer Esbjerg:

”Vi bruger rigtig mange ungarbejdere mellem 16 og 18 år. Fritidsjobmessen er et rigtig godt sted for os at komme i direkte kontakt med de unge. Så vi kan vise dem, at biografen også er et muligt sted at finde et fritidsjob. Vi rekrutterer 3-4 gange om året, så vi har en jobbank, hvor de unge løbende kan blive skrevet op, og det kan man sagtens selvom man måske først nu går i 8. klasse,” fortæller Finn Hansen, direktør i Nordisk Film Biografer Esbjerg.

Første messe nogensinde

Det er første gang nogensinde, at Esbjerg Kommune holder en Fritidsjobmesse, og formand for Social & Arbejdsmarkedsudvalget håber, at der kommer masser af gode jobmatch ud af messen:

”Vores ambitioner er, at alle unge i Esbjerg kommune har adgang til et fritidsjob. Undersøgelser peger nemlig på, at unge der har et fritidsjob, har større sandsynlighed for at fastholde og gennemføre en uddannelse. Derfor håber jeg da også, at de unge der kommer til vores Fritidsjobmesse, også tager hjem med et nyt fritidsjob,” siger Jakob Lykke, formand for Social & Arbejdsmarkedsudvalget.

En unik mulighed

Det er Fritidsjob i Esbjerg, en del af Jobcenter Esbjerg, som står for messen.

”På Fritidsjobmessen kan de unge gå rundt og tale med de forskellige virksomheder og få et større indblik i, hvilke forskellige typer fritidsjob der findes i Esbjerg. Ligesom virksomhederne får et langt bedre indtryk af de unge, før de tilbyder dem et fritidsjob. På den måde håber vi på mange gode match til Fritidsjobmessen, forklarer Pernille Madsen, projektleder hos Fritidsjob i Esbjerg Kommune.

Ved Fritidsjobmessen vil det være muligt at møde virksomheder fra Esbjerg.

Ud over Fritidsjobmessen har alle unge mulighed for at hive fat i Fritidsjob i Esbjerg Kommune, hvor de blandt andet kan få gratis hjælp til jobsøgning. Læs mere om mulighederne her.


Følg også med i de mange stillingsopslag via Facebookgruppen: Fritidsjob i Esbjerg Kommune.

FAKTA

Fritidsjobmesse

Tid: Fredag den 22. april fra kl. 15-17

Sted: Platformen, Gl. Novrupvej 14, 6705 Esbjerg Ø

Hvem: Alle elever fra 8. og 9. klasse i Esbjerg Kommune er inviteret med til Fritidsjobmessen. Virksomhederne er denne første gang alle fra Esbjerg.

Arrangør: Fritidsjob i Esbjerg Kommune.

Kontakter

Jakob Lykke, formand Social & Arbejdsmarkedsudvalget i Esbjerg Kommune, mail: jakly@esbjerg.dk, mobil:2042 2649

Pernille Madsen, projektleder Fritidsjob i Esbjerg Kommune, mail: pem3@esbjerg.dk, mobil: 29600825

Finn Hansen, direktør, Nordisk Film Biografer Esbjerg, mail: finn.hansen@nordiskfilm.com, mobil: 6163 8534

Billeder

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum