Billund Kommune

Fritidsdage vender tilbage i 2022

Del

Kultur- og Fritidsrådet står bag dette års Fritidsdage, som finder sted i weekenden den 30 september-2. oktober. Alle kultur- og fritidsaktører, foreninger, grupper, institutioner med flere har mulighed for at invitere alle borgere i Billund Kommune til at se, prøve og høre om deres fritidstilbud.

Fritidsdage, hvor foreninger, kulturgrupper og andre fritidsaktører holder åbent hus i samme weekend, vender tilbage i år.

Konceptet for Fritidsdage blev udviklet sidste år sammen med en række foreninger som en del af en politisk hjælpepakke til foreningslivet for at afbøde udfordringerne efter covid-19. Nu har Kultur- og Fritidsrådet besluttet at tildele midler til konceptet, så Fritidsdage også gennemføres i år.

”Flere foreninger har meldt positivt tilbage på konceptet sidste år og spurgt til, om det også blev gennemført i år. Derfor har vi i Kultur- og Fritidsrådet valgt at dedikere nogle opsparede midler fra sidste år til Fritidsdage, så det er muligt at gennemføre konceptet igen i år. Flere foreninger ønskede samtidig, at det blev muligt at inddrage fredag aften. Derfor udvider vi Fritidsdage til at kunne omfatte hele weekenden. Vi håber, at mange af vores kultur- og fritidsaktører vil byde ind med aktiviteter og vise deres fantastiske tilbud frem i løbet af denne weekend,” siger Anette Andersen, formand for Kultur- og Fritidsrådet.

Aktører kan melde sig til indtil 28. august

Alle foreninger, kultur- og fritidsaktører inviteres til at blive en del af Fritidsdage. Som aktør kan man deltage med aktiviteter hele weekenden, i det omfang man har lyst til og mulighed for det. Fritidsdage er et fælles udstillingsvindue eller åbent Hus, hvor borgere fra hele kommunen har mulighed for at tage rundt og prøve de forskellige aktørers tilbud.

Fritidsdage kommer i 2022 til at foregå i weekenden den 1. – 2. oktober i hele Billund Kommune. Begge dage som udgangspunkt klokken 10.00-15.00. Der kan dog også planlægges ud over tidspunkter, hvis der arrangeres specifikke aktiviteter. Ligeledes kan fredag aften den 30. september indgå.

Har man som forenings-, kultur og fritidstilbud lyst til at gøre reklame for en eller flere af sine aktiviteter, kan man tilmelde dem programmet via Billund Kommunes hjemmeside frem til den 28. august på billund.dk/fritidsdage.

Fælles markedsføring

Foreningsaktiviteterne kan både foregå ude på de specifikke lokationer, f.eks. ridecentre, spejderhuse, golfklub mv., og samle sig i haller, centre og på de omkringliggende udendørsarealer.

Der er ingen krav til aktivitetens varighed og indhold. Det kan være alt lige fra en time til flere dages aktiviteter. Det kan være en opvisning, kamp, koncert, stand eller en aktivitet, man kan deltage i. Allerede planlagte aktiviteter i perioden kan også tænkes ind som en aktivitet. 

Alle tilmeldte aktiviteter kommer med i et fælles program, som Billund Kommune markedsføre op til dagene. 

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum