Billund Kommune

Frirum rykker videre til omegnsby

Del

Den 5. juli er det tid til, at Frirum rykker videre til en af omegnsbyerne. I Billund opstår et nyt spændende værk, som er skabt sammen med børn fra hele Billund Kommune.

Nu er det tid til, at den midlertidige installation Frirum rykker videre og et nyt permanent projekt skal leve i Billund.

Den 5. juli flytter Frirum fra Billund, men Billund Kommune har givet Landdistriktsrådet mulighed for at finde et sted, Frirum kan være. Det sker, så man stadig kan få glæde af installationen, som kommer til at ligge i en af omegnsbyerne. Her vil elementerne fortsat understøtte fællesskaber og aktiviteter i kommunen.

”Rigtig mange borgere og foreninger har været glade for Frirum, og derfor er vi glade for, at man stadig får glæde af det. Vi glæder os over, at noget af det gode fra Billund også smitter af på omegnsbyerne,” siger områdechef for By og Plan Karen Margrethe Høj Madsen.

Frirum har i næsten to år været et sted med masser af aktiviteter med for eksempel projektet Play The Line. Frirum har siden start været et midlertidigt byrum, som nu rykker videre. Det er dog ikke ensbetydende med, at aktiviteterne langs Playline stopper.

Billund Kommune finder i fællesskab med Culture Shift på nye spændende måder at lave aktiviteter på Playline sammen med byens borgere.

En spændende fremtid 

I 2021 fejrer Billund sin 10-års-fødselsdag som Børnenes Hovedstad. I den anledning får Billund et værk som fødselsdagsgave. Den danske kunstnergruppe Superflex skaber totalværket på pladsen og i området omkring, hvor Frirum står.  

Totalværket står færdigt i oktober, men allerede nu har CoC Playful Minds stillet en udstillingscontainer på Byens Plads, hvor man kan se udstillinger af børnenes modeller. Børn i hele Billund Kommune har været med til at komme med deres idéer.

”Vi glæder os meget til at se værket fylde i byrummet i Billund, som er i en enormt spændende udvikling. Tilgangen med at inddrage borgere i tilblivelsen er lige i Billund Kommunes ånd,” siger områdechef for By og Plan Karen Margrethe Høj Madsen.

Kunstnergruppen Superflex har arbejdet sammen i næsten tre årtier og har opnået stor international opmærksomhed omkring deres kunstprojekter.

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

Billund Kommune inviterer til gratis topspeedway: Udsat match køres 14. juli9.7.2021 10:40:26 CEST | Pressemeddelelse

Borgerne i Billund Kommune er igen i år inviteret til topspeedway i Metal Speedway League på Grindsted Speedway Center på Blåbjergvej 1. Billund Kommune har købt matchen, og der gratis adgang efter først til mølle-princippet. Matchen var programsat 30. juni, men blev udsat til den 14. juli på grund af risiko for skybrud. Coronarestriktionerne betyder, at der er krav om tilmelding via link samt coronapas.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum