Næstved Bibliotek og Borgerservice

Fremtidens samfund efter Corona

Del

Tirsdag den 26. maj kl. 19.00-20.00 er der online-foredrag om tiden efter Corona med fremtidsforsker og forfatter Jesper Bo Jensen på Næstved Bibliotek og Borgerservices Facebookside.

Jesper Bo Jensen taler om fremtidens samfund efter Corona.
Jesper Bo Jensen taler om fremtidens samfund efter Corona.

Hvordan ser fremtiden ud, når Corona-krisen er overstået og samfundet normaliseret? Vil vi vende tilbage til det, der var eller opstår nye idéer, tendenser og vaner i kølvandet på en af landets største kriser i nyere tid? Det er sikkert nogen af de tanker, som mange af os tænker i disse underlige tider, hvor alt har været vendt på vrangen.

I lyset af Corona
I en tid, hvor det ikke er tilladt med arrangementer og større forsamlinger, har Næstved Bibliotek og Bibliotek inviteret fremtidsforsker og forfatter Jesper Bo Jensen til et online-foredrag, hvor han vil fortælle om sit syn på fremtiden – i lyset af Corona.

Med en lige portion humor og alvor vil Jesper Bo Jensen give sine bud på fremtidens trends og tendenser. Hvordan ser arbejdsmarkedet ud? Kommer vi alle til at arbejde hjemme? Hvordan organiserer vi et samfund, der har oplevet så stor en omvæltning? Og hvad med miljøet? Kan vi komme igen på en mere grøn måde?

Når det kommer til fremtidens samfund, er Jesper Bo Jensen en anerkendt og ofte benyttet foredragsholder, som har holdt foredrag om fremtiden siden begyndelsen af 1990’erne. Han er forfatter til en række bøger og har gennem årene skrevet et utal af artikler til tidsskrifter, aviser og antologier.

Tid og sted:
Tirsdag den 26. maj kl. 19.00-20.00
Online via Næstved Bibliotek og Borgerservices Facebookside.

Arrangementet er gratis – ingen tilmelding.


Du kan se med på: https://www.facebook.com/naestved.bibliotek

Kontakter

Billeder

Jesper Bo Jensen taler om fremtidens samfund efter Corona.
Jesper Bo Jensen taler om fremtidens samfund efter Corona.
Download
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum