EWII A/S

Fremtidens Hjem åbner udstillingshus i Fredericia

Del

Fremtidens Hjem, et smarthome åbent for offentligheden, åbner i Fredericia i februar. Hovedpartner i huset er Trekantområdets største energiselskab, EWII Koncernen.

Fremtidens Hjem - et smarthome fyldt med beta-versioner af de nyeste gadgets fra Danmarks største tech-firmaer - åbner i februar i Fredericia. Foto: Fremtidens Hjem
Fremtidens Hjem - et smarthome fyldt med beta-versioner af de nyeste gadgets fra Danmarks største tech-firmaer - åbner i februar i Fredericia. Foto: Fremtidens Hjem

En knap på væggen, der aktiverer en ”biograf-scene”, ruller gardinerne ned, dæmper lyset, og tænder for projektor og surround-anlægget. En lampe, der lyser rødt, når strømmen i huset ikke er bæredygtig og en robotstøvsuger, der også vasker gulvet.

Det er bare nogle af de ting, besøgende kan opleve, når Fremtidens Hjem åbner dørene for huset i Fredericia.  

Fremtidens Hjem er et nybygget parcelhus, hvor 14 tech-virksomheder samarbejder om en vision for den nære fremtid, hvor produkter fra alle kategorier taler sammen for at gøre hverdagslivet lettere.

Udover EWII Koncernen er partnerne: Samsung, Schneider Electrics, Weber, Panasonic, Sonos, Epson, Gardena, Acer, Ledvance, DAO, Orbital Systems, ZACO, auping samt Netatmo.

Fremtidens Hjem har haft til huse i Vindinge på Sjælland, men nu rykker bagmændene teltpælene op og tager til Jylland.

Torben Vognsen, direktør i HomeWise, der sammen med byggefirmaet eurodan-huse står bag Fremtidens Hjem, forklarer:

”Der er sket meget, siden vi åbnede det første hus i 2019, især på det grønne område. Her er Fredericia den perfekte lokation - det er Danmarks samlingspunkt for grøn omstilling med mange af de store spillere samlet her,” siger han.

Et af de nye initiativer er netop, at huset denne gang fokuserer mere på det grønne. Blandt andet installerer holdet bag en ladestander, der er offentlig tilgængelig og åben for alle elbilsejere.

”Vi har valgt at have et energiselskab som hovedpartner for at vise samspillet mellem teknologien og den grønne omstilling praksis. I fællesskab med EWII vil vi forsøge at give besøgende i Fremtidens Hjem Fredericia gode ideer til, hvordan de med teknologi kan gøre deres egen hverdag en smule grønnere,” lyder det fra Torben Vognsen.

Håber at digitalisere den grønne omstilling

 I EWII Koncernen er Direktør for Forretningsudvikling, Marketing og Branding, Mette Daugård, begejstret for det nye partnerskab:

”Fremtidens Hjem viser, at fremtiden allerede er her, og hvordan vi bedst kan udnytte de muligheder, digitaliseringen giver os til at skabe en ubesværet hverdag,” siger Mette Daugård.

Udover fysiske produkter leverer EWII Koncernen desuden el, vand, fibernet og bredbånd til huset:

”De helt basale ting, der får en husholdning til at køre - som at der kommer vand ud af hanen og at der er strøm i stikkontakten - er også i udvikling. Her vil vi i Fremtidens Hjem fokusere særligt på, hvordan man som forbruger kan få mere indsigt i husets energiforbrug, og hvordan man kan agere mere klimavenligt uden at gå på kompromis med komforten,” forklarer Mette Daugård.

Fremtidens Hjem åbner officielt d. 24. februar.

Nøgleord

Kontakter

Torben Vognsen, Direktør, HomeWize på telefonnummer 20447755

Mette Daugård, Direktør for Forretningsudvikling, Marketing og Branding, EWII Koncernen på telefonnummer 28 10 72 37

For praktiske oplysninger, PR og Pressechef i EWII Koncernen, Anya Palm, på 51 15 25 55

Billeder

Fremtidens Hjem - et smarthome fyldt med beta-versioner af de nyeste gadgets fra Danmarks største tech-firmaer - åbner i februar i Fredericia. Foto: Fremtidens Hjem
Fremtidens Hjem - et smarthome fyldt med beta-versioner af de nyeste gadgets fra Danmarks største tech-firmaer - åbner i februar i Fredericia. Foto: Fremtidens Hjem
Download

Links

Information om EWII A/S

EWII A/S
EWII A/S
Kokbjerg 30
6000 Kolding

70 50 50 50https://ewii.dk

Koncernen har hovedkvarter i Trekantområdet, hvor vi er leverandør af elnet, vand, varme og fiber. Derudover sælger vi el, bredbånd, varmepumper, ladestandere og giver energirådgivning til kunder over hele landet. Vi driver ligeledes elforsyningen på Bornholm. 

Vi bygger Danmarks grønne infrastruktur med høj forsyningssikkerhed, og vi vægter, at det skal være nemt at være kunde hos os.

Vi er med til at forme fremtiden for energibranchen, og spiller en vigtig rolle i udviklingen af fremtidens intelligente løsninger og fleksible energisystemer for at sikre en optimal udnyttelse af de grønne teknologier. Vi bygger fremtidens fibersamfund og udvikler løsninger til fremme heraf. Vi investerer ansvarligt og fremsynet i udviklingen af vores fælles samfund.

EWII er en af Trekantområdets største private arbejdspladser med mere end 550 medarbejdere. 

Følg pressemeddelelser fra EWII A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra EWII A/S

Energikoncern: Prisstigninger rammer kunder med aconto-betaling hårdt på pengepungen22.9.2022 14:09:08 CEST | Pressemeddelelse

Forbrugere, der vil skifte elselskab, mødes af en aconto-regning på forventet forbrug, før de overhovedet har skiftet leverandør. Det medfører i forvejen urimeligt store straks-betalinger – og med prisstigninger vil det problem forværres, mener EWII Koncernen. Koncernen vil derfor have politikerne til at forbyde selskaber at opkræve betaling før forbrugstidspunktet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum