Freja Ejendomme

Freja Ejendomme sætter to naturskønne ejendomme til salg i Nordsjælland

Del

Statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, sætter i dag to nye ejendomme til salg i naturskønne omgivelser i Nordsjælland tæt ved Gilleleje.

Søborg Søvej 17, 3250 Gilleleje - billedkreditering: Esoft
Søborg Søvej 17, 3250 Gilleleje - billedkreditering: Esoft

Dagens første ejendom finder man på Søborg Søvej 17. Her ligger der i rolige og naturskønne omgivelser og direkte ned til den kommende Søborg Sø en markant ejendom fra 1940. På den 5.137 m2. store grund finder man et velholdt træhus i to etager i flot stand og med et boligareal på 192 m2. Fra balkonen på 1. sal er der en fantastisk udsigt over hele området.

På den store grund finder man desuden en stråtækt staldbygning med hestebokse, samt en mindre bygning med saddelrum, samlingsrum mv. Ejendommen ligger blot fem km. fra Gilleleje.

Det er Home i Gilleleje som varetager salget af ejendommen på vegne af Freja Ejendomme. Ejendommen kommer oprindeligt fra Naturstyrelsen.

Dagens anden ejendom ligger på Toftevej 70 og har ligeledes nogle helt særlige kvaliteter. Den store ejendom ligger på en bakke og man kan derfor ligeledes her forvente en fantastisk udsigt over den kommende Søborg Sø.

Det store hus fremstår i fin stand og byder på i alt 368 m2. Fra huset er der via en mellemgang adgang til et erhvervsareal på 289 m2, der indeholder et stort værksted, tre hestebokse og en separat bolig.

I den store have finder man en swimmingpool og et lille gæsteanneks. Der findes ligeledes en ridebane på grunden. Ejendommen har et jordtilliggende på 42.542 m2, som er godt placeret rundt om ejendommen.

Det er Nybolig i Gilleleje som varetager salget af ejendommen på vegne af Freja Ejendomme. Ejendommen kommer oprindeligt fra Naturstyrelsen.

Per Kondrup, salgschef i Freja Ejendomme siger: ”Det er to meget lækre boliger, som vi i dag sætter på markedet. Begge ejendomme har med den tætte placering til Gilleleje en meget bred appel. Men det er klart, at naturmennesker – evt. med en interesse i heste - kunne få en fantastisk base med de her ejendomme”.

Dagens to nye ejendomme:

Søborg Søvej 17, 3250 Gilleleje

Toftevej 70, 3250 Gilleleje

Billedkreditering: Esoft

Billeder

Søborg Søvej 17, 3250 Gilleleje - billedkreditering: Esoft
Søborg Søvej 17, 3250 Gilleleje - billedkreditering: Esoft
Download
Toftevej 70, 3250 Gilleleje - billedkreditering: Esoft
Toftevej 70, 3250 Gilleleje - billedkreditering: Esoft
Download

Information om Freja Ejendomme

Freja Ejendomme
Freja Ejendomme
Gl. Kongevej 60
1850 Frederiksberg C

http://www.frejaejendomme.dk

Fakta om Freja Ejendomme:

Freja Ejendomme udvikler og sælger statens og regionernes ejendomme. Vores portefølje består af meget forskellige ejendomme fordelt på land og by over hele Danmark - bl.a. fængsler, fredede byhuse, sygehuse, kaserner og større udviklingsarealer. Vi belyser og udvikler ejendomme med fokus på at finde ny anvendelse til glæde for både fremtidige brugere og det omkringliggende lokalmiljø. Freja Ejendomme A/S er et aktieselskab ejet af den danske stat. Derfor betaler vi hvert år et udbytte tilbage til staten.

Følg pressemeddelelser fra Freja Ejendomme

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Freja Ejendomme

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum