Freja Ejendomme

Freja Ejendomme sætter ni nye ejendomme til salg over hele landet.

Del

Freja Ejendomme har overtaget ni nye ejendomme fra staten, som nu udbydes til salg fra i dag. Samtidig sætter man i dag to andre ejendomme fra porteføljen i budrunde.

Annebergparken 22, 4500 Nykøbing Sjælland Fotokreditering: Esoft A/S
Annebergparken 22, 4500 Nykøbing Sjælland Fotokreditering: Esoft A/S

Freja Ejendomme har overtaget ni nye ejendomme fra staten, som fra i dag udbydes til salg. Vanen tro er der tale om vidt forskellige ejendomme i land og by spredt over hele danmarkskortet - fra Aalborg i nord til Aabenraa i syd, samt Fyn, Sjælland og Bornholm. Ejendommene kommer denne gang fra Naturstyrelsen, Bygningsstyrelsen og Banedanmark.

Blandt de ni ejendomme finder man denne gang fire campingpladser i henholdsvis Otterup på Fyn, Rønne på Bornholm, samt Nærum og Rågeleje i Nordsjælland. Fælles for alle fire campingpladser er, at grundarealet er bortforpagtet og at forpagteren ejer pladsens bygninger. Det er således kun grundarealet som Freja Ejendomme udbyder til salg. 

Campingpladserne nyder en ganske særlig placering i landskabet omgivet af smuk natur og tæt på hav og skov.

Blandt de andre nye ejendomme finder man i Aalborg Øst en godt 8.000 m2 stor udviklingsejendom. Den er placeret i et erhvervsområde tæt på Aalborg Universitet. Ejendommen, der tidligere har været benyttet til kontorer og bibliotek, er en udviklingsejendom. Området er udlagt til blandede formål, herunder boliger, kontor og detailhandel og der er derfor en lang række muligheder for fremtidig udvikling af denne ejendom.

To kilometer uden for Nykøbing Sjælland finder man i Annebergparken 22 en markant ejendom fra 1918, beliggende i naturskønne omgivelser tæt på Isefjord. Den velproportionerede, trefløjede ejendom fremstår meget velholdt og i den oprindelige arkitektur og er en vigtig del af parkområdet i den østlige del af Annebergparken. Bygningen har et samlet bolig- og erhvervsareal på 1.624 m2 og ligger på en grund der udgør knap 6.000 m2. Ejendommen kunne være oplagt til eksempelvis efterskole, hotel, behandlingscenter, konferencecenter eller vandrehjem.

Området og dets mange lignende bygninger har tidligere været et institutionsområde for psykiatriske patienter. Sidste år solgte Freja Ejendomme ’Egehus’ som ligger i Annebergparken 16.

Per Kondrup, salgschef i Freja Ejendomme siger: ”Vi er rigtig spændte på at sætte de her nye ejendomme på markedet. Vi kommer også denne gang godt rundt med blandt andet en stor udviklingsejendom i Aalborg, et lille stykke danmarkshistorie i Annebergparken, en gammel frugtplantage i Oksbøl og så selvfølgelig fire campingpladser, hvor vi sælger grundarealerne”.  

I dag sætter Freja Ejendomme desuden to andre ejendomme i budrunde. Dette skyldes, at de to ejendomme genererer en stor interesse fra mange interesserede. Det drejer sig om Stationsvej 2 i Værløse, hvor man finder et mindre, bevaringsværdigt hus på en 400 m2 grund med en flot beliggenhed tæt på skov og Hareskov Station. Den anden ejendom der i dag sættes i budrunde er Egehovedvej 1B i Marstal, hvor man finder Marstal Strand Camping. Grundarealet er bortforpagtet og forpagteren ejer også pladsens bygninger. Det er således kun grundarealet som Freja Ejendomme nu sætter i budrunde. 

Endelig kommer grundarealet for Rønne Strand Camping i en budrunde, som starter i dag og med frist for endeligt bud 16. april kl 12.00.

Fakta om ejendommene

Ni nye ejendomme til salg fra 1. marts:

 • Annebergparken 22, 4500 Nykøbing Sjælland (Bygningsstyrelsen)
 • Havnbjergvej 21, Oksbøl, 6430 Nordborg (Naturstyrelsen)
 • Langagervej 2, 9220 Aalborg Øst (Bygningsstyrelsen)
 • Nymøllevej 165, 6200 Aabenraa (Naturstyrelsen)
 • Ved Mågevej/Ørnevej, 4200 Slagelse (ubebygget grundstykke) (Banedanmark)
 • Flyvesandsvej 37, Agernæs, 5450 Otterup (Grundarealet - Flyvesandet Strand Camping) (Naturstyrelsen)
 • Langebjerg 5, 2850 Nærum (Grundarealet - Nærum Camping) (Naturstyrelsen)
 • Hostrupsvej 2, 3210 Vejby (Grundarealet - Rågeleje Camping) (Naturstyrelsen).
 • Antoinettevej 2, 3700 Rønne (Grundarealet - Rønne Strand Camping (Naturstyrelsen)

Antoinettevej 2 sættes i budrunde fra 1. marts med frist for endeligt bud 16. april kl. 12.00.

Desuden sættes følgende to ejendomme fra porteføljen i budrunde:

 • Egehovedvej 1B, 5960 Marstal (Grundarealet - Marstal Strand Camping) (Naturstyrelsen)
 • Stationsvej 2, 3500 Værløse (Naturstyrelsen)

Budrunde for begge ejendomme starter 1. marts med frist for endeligt bud 16. april kl. 12.00.

Læs mere om hver enkelt ejendom og salgsproces på www.freja.biz

Kontakter

Freja Ejendomme: Thomas Endelt Andersen (50705334, tea@freja.biz)

Billeder

Annebergparken 22, 4500 Nykøbing Sjælland Fotokreditering: Esoft A/S
Annebergparken 22, 4500 Nykøbing Sjælland Fotokreditering: Esoft A/S
Download
Langagervej 2, 9220 Aalborg Øst Fotokreditering: Luftfotosdanmark
Langagervej 2, 9220 Aalborg Øst Fotokreditering: Luftfotosdanmark
Download

Information om Freja Ejendomme

Freja Ejendomme
Freja Ejendomme
Gl. Kongevej 60
1850 Frederiksberg C

http://Freja.biz

Fakta om Freja Ejendomme:

Freja Ejendomme udvikler og sælger statens og regionernes funktionstømte ejendomme. Vores portefølje består af meget forskellige ejendomme fordelt på land og by over hele Danmark: Bl.a. fængsler, fredede byhuse, sygehuse, kaserner og større udviklingsarealer. Vi belyser og udvikler ejendomme med fokus på at finde ny anvendelse til glæde for både fremtidige brugere og det omkringliggende lokalmiljø. Freja Ejendomme A/S er et aktieselskab ejet af den danske stat. Derfor betaler vi hvert år et udbytte tilbage til staten.

Følg pressemeddelelser fra Freja Ejendomme

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Freja Ejendomme

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum