Freja Ejendomme sætter i dag nye ejendomme til salg på tværs af landet

Del

I dag sætter Freja Ejendomme tre nye ejendomme til salg. Sædvanen tro er der tale om vidt forskellige ejendomme på tværs af landet. Desuden udbydes del af tidligere sygehus i budrunde i starten af næste år.

Antoinettevej, Rønne Fotokreditering: Esoft
Antoinettevej, Rønne Fotokreditering: Esoft

Statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, sætter i dag tre nye ejendomme på markedet og der er tale om ejendomme i både Jylland, Sjælland og på Bornholm. 

På Treldevej i Fredericia udbydes i dag 10 byggegrunde. De 10 byggegrunde udbydes samlet til 5.600.000 kr. og ligger i et attraktivt område ved Ryes Kaserne og de tidligere tjenesteboliger.

Per Kondrup, salgschef i Freja Ejendomme siger: ”Disse 10 byggegrunde har en rigtig god og eftertragtet placering i området og det kunne for eksempel være en oplagt mulighed for en lokal investor til at lave projektejendomme på grundene. Den gældende lokalplan muliggør blandt andet parcelhuse på grundene”.

De 10 byggegrunde i Fredericia har tidligere været ejet af Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. 

EDC Poul Erik Bech i Kolding står for at sælge byggegrundene på vegne af Freja Ejendomme.

Freja Ejendomme udbyder i dag også en ganske unik ejendom på Sjælland.

På Gunderødvej i Kokkedal kan man nu erhverve sig en knap 19.000 kvm. stor grund i meget naturskønne og uforstyrrede omgivelser. Der findes på grunden tre mindre bygninger samt en større antenne, og ejendommen har hidtil været anvendt som satelitvejrstation af den tidligere ejer, Danmarks Meteorologiske Institut (DMI). Ejendommen på Gunderødvej udbydes til 2.000.000 kr.

På Bornholm kan man nu erhverve sig grundarealet for en campingplads ved Rønne. Freja Ejendomme har nemlig sat grundarealet for Nordskoven Strand Camping til salg for 5.500.000 kr. Grundarealet er på knap 39.000 kvm. Grunden er forpagtet af Nordskoven Strand Camping ApS der driver campingpladsen.

Del af Haderslev Sygehus sættes til salg i januar 2022

På Skallebækvej 5B i Haderslev sælger Freja Ejendomme nu den sidste del af det tidligere psykiatriske sygehus. Ejendommen er fra 1987 og ligger ud til Haderslev Dam og nyder en flot udsigt ud over det smukke naturområde. Der er et samlet etageareal på i alt 3.839 kvm. fordelt på to etager.

Per Kondrup, salgschef i Freja Ejendomme siger: ”En mulighed for den kommende køber kunne være at konvertere ejendommen til eksempelvis boliger, institution eller kontor. Der er flere muligheder og med den fantastiske placering i naturskønne omgivelser, forventer vi en del interesse for denne ejendom, når vi igangsætter salgsproces næste år”.

Det er forventningen, at Freja Ejendomme udbyder denne markante ejendom i en struktureret budrunde medio januar 2022. Man kan allerede nu kontakte salgsafdelingen i Freja Ejendomme, hvis man er interesseret i at blive holdt opdateret om den kommende salgsproces.

Nye ejendomme til salg:

Treldevej, 7000 Fredericia (10 byggegrunde) (Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse)

Gunderødvej 33, 2980 Kokkedal (DMI)

Antoinettevej 2, 3700 Rønne (Grundarealet) (Naturstyrelsen)

Fotokreditering:

Treldevej, Fredericia: Luftfoto Danmark

Gunderødvej, Kokkedal: Luftfoto Danmark

Antoinettevej, Rønne: Esoft

Skallebækvej, Haderslev: Esoft

Kontakter

Freja Ejendomme: Thomas Endelt Andersen (50705334, tea@freja.biz)

Billeder

Antoinettevej, Rønne Fotokreditering: Esoft
Antoinettevej, Rønne Fotokreditering: Esoft
Download
Gunderødvej, Kokkedal. Fotokreditering: Luftfoto Danmark
Gunderødvej, Kokkedal. Fotokreditering: Luftfoto Danmark
Download
Treldevej, Fredericia Fotokreditering: Luftfoto Danmark
Treldevej, Fredericia Fotokreditering: Luftfoto Danmark
Download
Skallebækvej, Haderslev Fotokreditering: Esoft
Skallebækvej, Haderslev Fotokreditering: Esoft
Download

Information om Freja Ejendomme

Freja Ejendomme
Freja Ejendomme
Gl. Kongevej 60
1850 Frederiksberg C

http://Freja.biz

Fakta om Freja Ejendomme:

Freja Ejendomme udvikler og sælger statens og regionernes ejendomme. Vores portefølje består af meget forskellige ejendomme fordelt på land og by over hele Danmark - bl.a. fængsler, fredede byhuse, sygehuse, kaserner og større udviklingsarealer. Vi belyser og udvikler ejendomme med fokus på at finde ny anvendelse til glæde for både fremtidige brugere og det omkringliggende lokalmiljø. Freja Ejendomme A/S er et aktieselskab ejet af den danske stat. Derfor betaler vi hvert år et udbytte tilbage til staten.

Følg pressemeddelelser fra Freja Ejendomme

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Freja Ejendomme

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum