Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune henter ingeniører direkte på DTU

Del

Jobcenter Frederikshavn Kommune tager på Danmarks største job-og karrieremesse på DTU i Lyngby for at oplyse om efterspørgslen på højtuddannet arbejdskraft i Frederikshavn Kommune. Mangler din virksomhed en ingeniør, er du velkommen til at ”få bud med”

Drømmejobbet kan findes i en virksomhed i Frederikshavn Kommune. Så konkret er budskabet, når Jobcenter Frederikshavn tager på Jobmesse på Danmarks Tekniske Universitet, DTU i Lyngby. Messen finder sted 5. og 6. april, og bliver afholdt for at unge, studerende og nyuddannede kan finde og skabe relationer til job og erhvervsliv. Og hvis virksomheder i Frederikshavn Kommune vil i kontakt med de 10.000 besøgende, så er der mulighed for, at Jobcenterets Virksomhedsservice tager fx konkrete jobopslag med på messen:

”Vi vil på messen fortælle generelt om Frederikshavn Kommune og jobmulighederne heroppe, fordi vi her kan komme i direkte kontakt med de unge og jobsøgende inden, de har bosat sig et bestemt sted, og slået sig ned med familie og børn. Vi håber ad denne vej at kunne matche konkrete job med ledige, der kan se potentialet i at tage et job i en virksomhed i Frederikshavn Kommune. Så hvis en virksomhed mangler en ingeniør, så kontakt Jobcenter og lav en aftale om, at vi tager information og andet materiale med til messen,”, siger Kåre Holdt Madsen, Jobcenterets Virksomhedsservice, Frederikshavn Kommune.

Kommuner i samarbejde

Frederikshavn Kommune har netop indgået en samarbejdsaftale om tiltrækning af ledige fra Lyngby-Taarbæk Kommune. Aftalen betyder, at Jobcenter Frederikshavn kan hente hjælp til rekruttering ved kolleger i Lyngby-Taarbæk. Og deltagelse i Danmarks største job- og karrieremesse er et af tiltagene i dette samarbejde.

”Vi har allerede et frugtbart samarbejde med fx Jobcenter Aalborg om rekruttering af højtuddannet arbejdskraft, der dimitterer fra Aalborg Universitet, og har netop deltaget i Karrieremessen i Aalborg. Med den netop indgåede aftale med Jobcentret i Lyngby-Taarbæk når vi endnu længere. Vores deltagelse på messen i Lyngby gør vores rekrutteringsflade endnu større til gavn for virksomhederne i Frederikshavn. Frederikshavn Kommune vil samtidig stille op med ”tilflytterservice” i form af støtte og vejledning omkring bolig- og pasningsmuligheder, samt jobmuligheder for eventuel ægtefælle/kæreste,” siger Mette Krog Dalsgaard, jobcenterchef, Frederikshavn Kommune.

Hvis en virksomhed mangler kvalificerede ingeniører, så kontakt Kåre Holdt Madsen på Jobcenterets Virksomhedsservice – tlf.: 98459600, og lav aftale om at Frederikshavn Kommune tager jobopslag, flyers om din virksomhed eller andet materiale med på messen.

FAKTA: Samarbejdsaftalen betyder, at Jobcenter Frederikshavn kan sende konkrete relevante jobopslag til Jobcenter Lyngby-Taarbæk, der screener og fremsender relevante kandidat CV’er retur, som Jobcenter Frederikshavn kan formidle til potentielle arbejdsgivere. Jobcentret i Lyngby-Taarbæk kan også af egen drift sende CV’er, som de qua samarbejdet ved kan være interessant for virksomheder i Frederikshavn Kommune. Ved større rekrutteringsbehov, kan samarbejdet også resultere i busture for kandidater, der eksempelvis kan møde flere forskellige virksomheder i Frederikshavn kommune.

For yderligere oplysninger kontakt:

Mette Krog Dalsgaard, jobcenterchef, Frederikshavn Kommune, +45 2948 3170

Kåre Holdt Madsen, Jobcenterets Virksomhedsservice, Frederikshavn Kommune, +459845 7277

Information om Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune
Frederikshavn Kommune
Rådhus Allé 100
9900 Frederikshavn

98 45 50 00http://frederikshavn.dk/

Følg pressemeddelelser fra Frederikshavn Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Frederikshavn Kommune

Jobopslag: Webredaktør til Frederikshavn Kommune3.4.2018 10:37pressemeddelelse

Vi går snart i luften med en ny hjemmeside. Vi synes selv, den er rigtig god, fordi den fortæller, hvad vi kan, hvem vi er, og hvad vi står for. Vi ønsker os, at borgerne tager godt imod siden og bliver glade for den – det er derfor, vi har lavet den. Vores ambition er, at borgere, virksomheder, foreninger og tilflyttere oplever frederikshavn.dk på en nem, imødekommende og direkte facon, så den opfylder deres behov for service og information.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum