Frederikshavn Kommune

Frederikshavn byder VM-gæster velkommen med musikvideo

Del

Frederikshavnerne går all in i VM-værtskabet. I dag releaser byen en lokalt indspillet og produceret splinterny musikvideo med Zindys VM-sang "Heart of Handball".

Budskabet er enkelt: Frederikshavnerne er super glade for VM-værtskabet, og de glæder sig til at byde gæsterne velkommen til Heart of Handball - Frederikshavn, hvor gode værter med varme håndboldhjerter er klar til at give gæster fra opland, indland og udland en uforglemmelig oplevelse. 

Det russiske landshold var de første, der ankom til Frederikshavn i dag for at forberede sig på de indledende kampe, der fløjtes i gang lørdag den 5. december i Arena Nord i Frederikshavn. Her møder de landsholdene fra Norge, Spanien, Rumænien, Kasakhstan og Puerto Rico.

I videoen optræder en lang række kendte og mindre kendte frederikshavnere: Cheerleaderholdet, FFIs U10 håndboldpiger, brandvæsnet, politiet, bibliotekaren, strikkedamerne, pizzamanden, borgmesteren. Og de berømte VM huer i VM-pink er selvfølgelig også med.

Musikvideoen er produceret af fire unge frederikshavnere i alderen 16-23 år. Albert Sverrisson, Liv Pedersen, Ditte My Hyttel Christensen og Andreas Holmgaard har tidligere i år fulgt talentforløbet Filmmaskinen i Frederikshavn. Det er første gang, de producerer en musikvideo.

De unge filmproducenter glæder sig sammen med resten af Frederikshavn til at opleve, hvordan musikvideoen bliver modtaget af publikum.

Musikvideoen kan ses på Facebook siden www.facebook.com/heartofhandball.FRH/, som er vores hovedkanal til at kommunikere alt, hvad der har med VM at gøre.

#heartofhandballfrederikshavn

For yderligere oplysninger, kontakt:

Karin Rasmussen, kommunikationskonsulent

Frederikshavn Kommune

Mobil +45 30 76 38 86

Information om Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune
Frederikshavn Kommune
Rådhus Allé 100
9900 Frederikshavn

98 45 50 00http://frederikshavn.dk/

Følg pressemeddelelser fra Frederikshavn Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Frederikshavn Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum