Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune klimakompenserer flyrejser

Del

Økonomiudvalget i Fredensborg Kommune besluttede i går at klimakompensere for alle flyrejser indtil byrådets nye rejsepolitik – som skal reducere CO2 udslippet – er vedtaget.

Et enigt byråd står bag målet om at reducere CO2 udslippet i forbindelse med transport ved bl.a. studierejser og de politiske møder i Aalborg, som Kommunernes Landsforening arrangerer.

Byrådet har derfor besluttet, at der skal udarbejdes en rejsepolitik med retningslinjer og principper for de fremtidige rejser, så de foretages så klimavenligt som muligt.

Rejsepolitikken behandles som planlagt på Økonomiudvalgets møde i april og indtil da har et enigt Økonomiudvalg besluttet, at alle flyrejser bliver klimakompenseret gennem støtte til klimaprojekter, som danske organisationer er ansvarlige for.

Nøgleord

Kontakter

Borgmester Thomas Lykke Pedersen (A) tlf. 25 29 19 42

Links

Information om Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980 Kokkedal

72 56 50 00http://www.fredensborg.dk

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum