PDH Music

Fräulein på tour fra februar 2023

Del

Anna, Emil og Jeppe mødte hinanden i Odense for 6 år siden og fandt ud af at de var skabt for hinanden. Den kreative energi i deres nye venskab blev dog først rigtigt forløst på en efterfølgende sommerhustur, der endte med at definere deres fremtid.

Her transformeredes deres entrepenante ego´er fra at løbe i hver sin retning som tre vilde heste til at løbe sammen i et spand med producer Ole B Meyer bag tøjlerne.
De gik fra misundelse til respekt for hinanden og omdirigerede deres respektive styrker til fælleskabet og i løbet af kort tid skrev de 10 sange.
Med grænserne frigjort blev det efterfølgende til 100 sange i løbet af et år.

Bandet bestående af de tre gode venner har vundet konkurrencer, som både Jelling Festival og Tinderbox var afsender på, hvor både jury og publikum gav majoriteten af stemmerne til trioen.
Sammen med Ole, der senest har produceret Jung, er trioen i gang med at indspille deres kommende album, og har samtidig fået sat navn på deres udtryk.
Med energien og melodien som to vigtige elementer er FRÄULEIN SÅ klar, og udsendte første single d. 30. september 2022 og debutalbum kommer i 2023.

Facts om de tre Fräuleins:

Fräulein Anna – vokal, guitar
Anna voksede op i Esbjerg med fars fascination af amerikanske hot rod biler med rockabilly og Lynyrd Skynyrd på anlægget. En koncert med Police i Århus var dog et turning point i livet, og samme dag købte hun en guitar og gik i gang med drømmene. Anna har også været trommeslager i et punkband og havde som ret ung grønt hår, nitter og hanekam, hvor hun fik gjort oprør mod den hyggelige borgerlige opvækst.
Inspirationerne tæller: Joni Mitchell, Kate Bush, Jack Antonoff, Taylor Swift, Lorde, Anne Linnet, Linda Perry, Portishead, Bruce Springsteen, The Cure, Fleetwood Mac.

Fräulein Emil – bas, guitar, keyboards
Voksede som Anna også op i en teenagetid med Green Day, hvis kombination af energi og melodi satte sine spor.
”Min far tog mig med til en Kashmir koncert da jeg var 11 år, og det blæste mig helt væk”
Voksede op i et skolelærerhjem. Blev sendt til klaver i O. klasse hos disciplinære Lilian,
men kastede sig senere over sin fars nyindkøbte guitar, som åbenbarede en ny retning for Emil. Han vandt som 16-årig - i bedste crowdsurfende stil - titlen som bedste guitarist under en Emergenza musikkonkurrence, siden blev det dog bassen Emil for alvor endte med at kaste sin kærlighed over. Emil spiller under påvirkning af:
Royal Blood, The Big Bang, D-A-D, Kashmir, Taylor Swift,Katy Perry, Simon & Garfunkel, Bonnie Light Horseman, Goldfish, Green Day, Diana Krall, Chet Baker, Beatles.

Fräulein Jeppe - trommer
Jeppe er som Emil opvokset i Odense et sted i tonernes verden, og han var på stikkerne før han kunne gå. Som 10 årig begyndte hjertet for alvor at banke for trommerne, da han startede til undervisning. Forældrene brugte kort efter deres begrænsede SU på et trommesæt, og så var kursen lagt. Efter mødet med Emil og Anna for 6 år siden, er beatet banket på plads, ikke mindst under pandemien, hvor det blev op til 5 timers dagligt trommespil, hvor bandet ikke kunne mødes og spille sammen.
Inspirationer : Fleetwood Mac, Radiohead, Stanley Donwood, Michael Strunge, Kate Bush, Future Islands, Patti Smith, Bruce Springsteen, David Bowie, Prince.

Navnet Fräulein:
Udtales : frøjlajn
Trods umlaut og formindskelses-endelsen i navnet er bandet pæredanske.
De var inviteret til møder på flere pladeselskaber, og havde endnu ikke fundet på et bandnavn, da en in-coming tekstbesked fra en veninde i Tyskland blev italesat på vej op ad trapperne til et af møderne.

Bonus info om Fräulein:
”Vi er alle sammen nogle kæmpe nørder som elsker at spille mærkelige brætspil og playstation - og ikke mindst er vi helt vilde med Star Wars. En anden fælles interesse i bandet er god kaffe.”

Billetter i salg via pdh.dk/tour/fraulein

TOURPLAN:

25.02 ELVÆRKET. Holbæk
03.03 BADEANSTALTEN. Slagelse
16.03 VÆRKET - UNGDOMSHUSET VEJLE. Vejle
17.03 SKRÅEN I NORDKRAFT. Aalborg
31.03 SKIVE TEATER. Skive
07.04 KULTURMASKINEN. Odense
22.04 IDEAL BAR. København V
12.05 PAVILLONEN. Grenaa

Kontakter

Billeder

Links

Information om PDH Music

PDH Music
PDH Music
Frederiksberg Allé 3
1790 København V

+45 33 11 22 00https://www.pdh.dk/

PDH Music er et af Danmarks førende bookingbureauer med en lang række af Danmarks største artister og entertainere. Book artisten, foredragsholderen eller komikeren til dit arrangement hos os.

Følg pressemeddelelser fra PDH Music

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PDH Music

JJ Paulo annoncerer sin første landsdækkende tour ’Mama I Made It’13.3.2023 16:00:00 CET | Pressemeddelelse

Blodet er afrikansk, sindet er midtjysk – og det musikalske udtryk og showmanship på scenen er af så høj international kvalitet, at den anerkendte BBC RADIO vært Raffaella Coleman, udtrykte: “JJ, you are an absolute star and when you blow up don’t forget about us”. JJ Paulo er født i Tanzania, hvor musik og dans ofte er et kollektivt anliggende, og hvor alle deltager. Sådan er det også til JJ Paulos koncerter. Her leveres afrikanske rytmer med selvtillid, charme, humor og ikke mindst én utrættelig energi, som resulterer i smil, grin og ild i fødderne hos publikum. At være til én af JJ Paulos koncerter er som at få et kys af afrikansk kultur - en kultur Paulo ønsker at sprede i hele verden. Paulo har netop selvudgivet sin tredje ep ”JORAM”, som er blevet modtaget med et væld af roser fra blandt andet BBC Radio, MTV Africa og KEXP, som også sikrede ham en GAFFA forside. I Danmark er JJ Paulo gået fra at være en upcoming musiker til at blive en etableret musiker. Vejen hertil gik via et u

Gobs annoncerer efterårsdatoer på sin Knuste Hjerter Heler Aldrig Tour1.3.2023 16:00:00 CET | Pressemeddelelse

Gobs Knuste Hjerter Heler Aldrig Tour 2023 Gobs annoncerer endelig sin første landsdækkende turné ’Knuste Hjerter Heler Aldrig Tour’ som sker i kølvandet på sit nye album med samme navn, der har taget Danmark med storm og har ligget #1 på Spotify lige siden udgivelsen. Det sker allerede inden hans for længst udsolgte albumkoncert i DR Koncerthusets Studie 2 til marts. Udover på imponerende vis at have ramt mere end 100 millioner streams på Spotify igennem karrieren og at have haft flere sange på radiofladen, har Gobs med sit debutalbum fra 2022 ’INTET TIL ALT’ vundet “Årets Nye Artist” ved The Voice Awards. Han har også tidligere været nomineret i kategorien "Årets Nye Navn" til Danish Music Awards og Zulu Awards, ligesom debutkoncerten i Lille Vega i maj 2022 gik udsolgt på kun 14 dage. Gobs har efterhånden etableret sig solidt på den danske popscene med en perlerække af hits og samarbejder med nogle af de største i genren. Hans musikalske udvikling er kun gået en vej, og det samme er

Malte Ebert tilføjer endnu et ekstra show i København på sin kommende tour 'Mellem Himmel Og Jord'22.2.2023 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

MALTE EBERT: MELLEM HIMMEL OG JORD DET KGL. TEATER, GAMLE SCENE 25. APRIL 2023 (UDSOLGT) DET KGL. TEATER, GAMLE SCENE 29. APRIL 2023 (UDSOLGT) DET KGL. TEATER, GAMLE SCENE 30. APRIL 2023 (UDSOLGT) TIVOLIS KONCERTSAL 3. MAJ 2023 (EKSTRA KONCERT) Efter at have udsolgt tre koncerter i Det Kgl. Teater, Gamle Scene på sin kommende turné ’Mellem Himmel og Jord’, annoncerer Malte Ebert endnu en ekstrakoncert, denne gang i Tivolis Koncertsal. Til foråret 2023 tager Malte Ebert sit musikalske show til nye højder i 5 af landets største byer og landets flotteste koncertsale. Efter de tre udsolgte koncerter i Det Kgl. Teater får man nu en ekstra chance for at opleve Malte Ebert i København, når han giver ekstrakoncert i Tivolis Koncertsal. Karakteristisk for 28-årige Malte Eberts karriere er uforudsigelighed, selvironi og storslåethed. Malte er en gudsbenådet sanger og sangskriver, der involverer og inkluderer sine fans, samt har blik for detaljen og er med på den værste. Han slog massivt igennem

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum