Aarhus Universitet: Arts

Frands Mortensen: Forsvar af doktordisputats

Del

Med henblik på erhvervelse af den filosofiske doktorgrad (dr.phil.) forsvarer Frands Mortensen, Mag.art, professor emeritus sin doktordisputats: EU og TV 2 Mediesystemisk analyse af udviklingen 1959-2005

Forsvaret finder sted fredag den 15. oktober 2021 kl. 13.00 på adressen:

Aarhus Universitet, Aulaen, bygning 1412, Nordre Ringgade 4, 8000 Aarhus

Der er tilmelding til disputatsforsvaret

Afhandlingen og et fyldigt resumé kan endvidere downloades 

Billeder

Information om Aarhus Universitet: Arts

Aarhus Universitet: Arts
Aarhus Universitet: ArtsFølg pressemeddelelser fra Aarhus Universitet: Arts

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aarhus Universitet: Arts

DPU-forskere får 8 mio. kroner af VILLUM FONDEN til udvikling af erhvervsskoler i Østeuropa29.9.2021 12:02:44 CEST | Pressemeddelelse

Mens det i Danmark blot er hver femte af de unge, der går erhvervsskolevejen, er andelen langt højere i en række østeuropæiske lande. Andelen i disse lande er dog faldende, og det er baggrunden for DPU-forskningsprojektet ’Sustainable Culture for Change’ om kvalitetsudvikling af erhvervsskoler i Polen, Ungarn, Slovakiet og Tjekkiet. Resultaterne fra projektets første to år er så gode, at VILLUM FONDEN nu har bevilget yderligere 8,2 mio. kroner til arbejdet med at styrke erhvervsuddannelserne i de fire lande.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum