Ishøj Kommune

Fra Thyborøn til Ishøj – Tørfisk giver koncert

Del

Siden 1981 har Tørfisk leveret soundtracket til Vestjylland med irsk-inspireret folkemusik og personlige tekster. Nu har de fundet vejen til Ishøj Kultur Café, hvor du både kan lytte til musik og sjove jyske historier

Tørfisk synger, spiller og underholder, så det er en fryd - med typisk vestjysk charme, som ikke er til at stå for. Samtidig er de dygtige musikere, som forstår at udnytte musikken sammen med deres helt stærke side: de karakteristiske, forblæste mande-stemmer.

Bandet forstår at komme ud over scenekanten og berøre hverdagsemner, som ofte skydes lige fra hoften. Publikum kan aldrig vide sig helt sikker - måske sidder man lige i ”skudlinjen” - men orkestret forstår at drille fra scenen på en god og sober måde.

Erfaring fra den danske musikscene

Med en masse erfaring fra den danske musikscene og 18 cd’er og 2 dvd-udgivelser i ”nettet” har Tørfisk stadig stor energi, spilleglæde og glimt i øjet. Deres skæve, finurlige og vedkommende tekster afslører masser af fin sans for tilværelsens sjove sider, som bliver kombineret med friske melodier. Og med deres udadvendte optræden er underholdningen helt på topplan.

Koncerten starter kl. 20 på denne fredag aften, som nemt kan blive til en fest.
Billetter koster 225 kr. i forsalg og kan købes på Billetlugen.dk eller i Kultur Caféens billetsalg på Ishøj Østergade 28. Medlemmer af KulturCaféens Venner kan købe billet til 200 kr. På koncertdagen tillægges 25 kr. til standardprisen.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum