TwentyThree

Fra tekst til video: Dansk bootstrap-virksomhed præsenterer værktøjet, der gør det muligt for alle at kommunikere med video

Del

Den danske tech-virksomhed TwentyThree har i dag global lancering på deres nyeste innovation, TwentyThree Personal. TwentyThree Personal er et helt nyt værktøj, som muliggør at lave video direkte i din browser, og som en verdensnyhed kan du arbejde både individuelt eller med dine kollegaer og lave kollaborative videoer.


Garvet dansk iværksætter forudser uendelige muligheder
CEO og medstifter af TwentyThree, Thomas Madsen-Mygdal, er et velkendt ansigt på den danske IT- og techscene. Han stiftede Danmarks første internetvirksomhed Mondo i 1995, var tidlig investor og bestyrelsesformand i Podio, som blev solgt til Citrix i 2012 og har i alt mere end 25 års erfaring i bagagen fra techindustrien. Han er ikke i tvivl om, at TwentyThree Personal tilbyder uanede muligheder til virksomheder og organisationer i alle størrelser:

“Vi ved, at video er vejen til at skabe mere autentiske og varige relationer med dine kunder og interessenter - men også, at der indtil nu har været for mange forhindringer til at det er en del af hverdagen i en virksomhed”, fortæller Thomas Madsen-Mygdal. “TwentyThree Personal ændrer på det ved at give alle i din virksomhed mulighed for at optage og dele videoer direkte fra din web-browser - lige så let som det er at skrive en email.”

Med andre ord behøver brugere af TwentyThree Personal ikke at downloade en eneste fil eller installere tunge programmer på deres computere for at kommunikere med video. Samtidig er platformen så enkelt og intuitivt bygget op, at man kan være i gang efter blot få sekunder. Herfra er det let at optage og producere personlige videoer, som kan bruges i en lang række sammenhænge, både i kontakten med kollegaer og kunder.


Øget nærvær - også gennem en skærm
Et af formålene med at skabe TwentyThree Personal, var at skabe muligheden for en varmere og mere nærværende form for kommunikation. Kampagner og digital kommunikation er ofte upersonlig og standardiseret. Derfor har TwentyThree gjort det muligt at integrere TwentyThree Personal med andre platforme i marketingporteføljen, så en lang række kundeoplevelser med kunder og medarbejdere nemt kan automatiseres med video - og dermed skabe større nærvær.

Thomas Madsen-Mygdal uddyber her: “Forestil dig en bank, hvor hver enkelt rådgiver byder nye kunder velkommen med en varm, personlig video. At en marketing kampagne er 500 personlige videoer fra medarbejderne i virksomheden istedet for én generel. Eller medarbejdere i en organisation i den offentlige sektor, besvarer borger henvendelser med en vedkommende personlig video i stedet for en skabelon email. Vi ser det som en helt ny måde for organisationer at kommunikere på.”

Lanceringen af TwentyThree Personal, det første personlige video produkt for virksomheder, finder sted i dag og markeres med et stort lancerings event med mere end 500 deltagere på TwentyThree’s kontor i København.

Alle kan nemt gå igang med TwentyThree Personal gratis på www.twentythree.com.

Kontakter

Josephine Lindeburg Møller
Email: jl@copus.dk
Telefon: +45 4072 8161

Billeder

Information om TwentyThree

TwentyThreeTwentyThree er en bootstrap software virksomhed, der blev stiftet i København i 2005 af Thomas Madsen-Mygdal og Steffen Fagerström Christensen. TwentyThree har pioneret video og webinar-software til anvendelse af virksomheder, organisationer og offentlig sektor, så de kan skabe dybere relationer med deres modtagere. TwentyThree har 55 ansatte og deres software bruges af virksomheder i mere end 25 lande.

Følg pressemeddelelser fra TwentyThree

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.