home a/s

Fra stor lyd til fuld volumen i mæglerbranchen: Mikkel Braae-Andersen er ny marketing- og kommunikationschef i home-kæden

Del

Marketingprofil fra billed- og lyd-branchen får ansvaret for marketing og kommunikation i mæglerbranchens mest kendte og omtalte kæde

Mikkel Braae-Andersen, 43 år, er ny marketing- og kommunikationschef i home-kæden og netop tiltrådt stillingen på Homes hovedkontor med hjemsted i Aarhus.

De seneste godt syv år har han været CMO/marketingdirektør i Hi-Fi Klubben, der er en virksomhed med flere ligheder til Home-kæden: med franchiseforretninger, flere markeder og hård konkurrence.

Mikkel Braae-Andersen havde ansvaret for relationsmarkedsføring med en kundeklub på knap 1 mio. medlemmer i centrum, digitalt drevet markedsføring, butiksudvikling og e-commerce.

Før Hi-Fi Klubben har han været ansat hos som souschef og konstitueret chef på Aarhus Teater og tidligere igen har han haft lederstillinger i Recommended og Lego.

I 2018 er Mikkel Braae-Andersen på ’The M-List’ over de skarpeste profiler i den danske marketing- og kommunikationsbranche ifølge foreningen Dansk Markedsføring.

Den nye marketing- og kommunikationschef i Home-kæden sætter sig nu i stolen hos landet bedst kendte ejendomsmæglerkæde*, mest foretrukne og mest synlige i medierne**.   

”Jeg har ikke dybt kendskab til mæglerbranchen, men min oplevelse set udefra er, at Home allerede nu har det bedste, stærkeste og mest interessante brand, så jeg går både ydmyg og med stor ihærdighed til opgaven med at udvikle Home yderligere, ” siger Mikkel Braae-Andersen, der ikke kommer til at sidde stille på kontoret i Aarhus:

”Nu skal jeg først og fremmest lære mine nye kolleger og medarbejderne i afdelingen at kende, og allerede i denne uge tager jeg på besøg hos en række af homes godt 100 franchisetagere. Det ser jeg frem til. ”

Home-kæden har 166 boligbutikker, otte erhvervscentre og mere end 900 medarbejdere over hele landet.

Privat er Mikkel Braae-Andersen gift med Helle og far til tre børn fra folkeskole- til efterskolealderen.

Familiebasen har han på et nedlagt landbrug i den østjyske havneby Hou, hvor han passer cirka en hektar land med plæne, bede og skov. Der bliver kløvet adskillige rummeter brænde hvert år, så han og familien kan holde sig varme på gården, hvor hustruen nusser en flok islænderheste i fritiden.

De små heste er fruens hobby, selv traver han troligt vejen forbi fitnesscentret – og helst hver dag. Balance er der dog i tingene, og i fritiden finder han også plads til mere livsnydende aktiviteter som guitar, mad og vin.

*ifølge analyseinstituttet YouGov, brandtracking 2. kvt. 2018, **mediebenchmark fra Retriever 2. kvt. 2008

Yderligere oplysninger hos:

Mikkel Braae-Andersen
Marketing- og Kommunikationschef
home a/s
Søren Frichs Vej 36 F , 8230 Åbyhøj

Mobil: 22470010

Mail: mban@home.dk

Nøgleord

Billeder

Information om home a/s

home a/s
home a/s
Søren Frichs Vej 36 F
8230 Åbyhøj

+45 86154300http://home.dk/

home-kæden - kort fortalt

home er ejendomsmæglerkæde for Danske Bank-koncernen og et 100 % ejet datterselskab af Realkredit Danmark.

• home er landets mest kendte ejendomsmæglerkæde*
• home blev stiftet den 1. august 1989
• home omsætter årligt boliger for en værdi af 30-35 mia. kr.
• home har over 900 ansatte
• home er en franchise-kæde
• home har ca. 100 franchisetagere, hvoraf de største driver 10-15 butikker
• home har 169 home-butikker fordelt over hele landet**
• homes ambition at være danskernes førstevalg på boligmarkedet.
• home har 4 servicecentre, hvor specialister klarer alt papirarbejdet i handlen.

home samarbejder også med erhvervsmæglerkæden, home Erhverv, som er et landsdækkende netværk af erhvervsmæglere, der arbejder med salg, udlejning, vurdering og rådgivning inden for erhvervsejendomme og erhvervslokaler.

Find nærmeste home-forretning her, eller ring på tlf. 8615 4300.

*  Kilde:Analyseinstituttet YouGov, brandtracking ultimo 2018.
** primo 2019.

Følg pressemeddelelser fra home a/s

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra home a/s

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum