Danske Spil A/S

Fra favorit til exit-kandidat – Holst og Rønne er i farezonen

Del

To par skiller sig ifølge Danske Spil ud som favoritter til at vinde ’Vild med dans’.

Lise Rønne og Silas Holst imponerede dommerne i de første fem omgange af ’Vild med dans’, men derefter er det gået ned ad bakke for det ellers populære par.

Også på Danske Spils liste over favoritter til at vinde TV2’s fredagsshow.

- Vi startede med at have dem som klare favoritter til at vinde. Sådan er det ikke mere, og med fem par tilbage i konkurrencen mener vi, de er i fare for at ryge ud i aften. Ikke i overhængende fare. Men i fare, siger Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter i Danske Spil.

Det er primært dommernes manglende vilje til at se Holst-Rønnes vej i pointuddelingen, der har fået Danske Spil til at give odds 2,25 på, at de ryger i omdans, og odds 4,80 på, at de ryger helt ud af programmet.

Micki Cheng/Jenna Bagge og Mascha Vang/Thomas Evers Poulsen er dog de to største favoritter til at ryge ud. Det er der henholdsvis odds 2,20 og 2,50 på.

To kæmper om sejren
Så er der kun to par tilbage i konkurrencen. Nemlig Pernille Blume/Morten Kjeldgaard og Jimilian Ismaili/Asta Björk.

Med henholdsvis odds 2,25 og 2,50 på en samlet sejr er de Danske Spils klare favoritter.

- Begge par er bare blevet bedre og bedre. I sidste runde scorede Jimilian og Asta flest point, mens Pernille og Morten snuppede flest point i de to forrige runder. Det bliver formentlig et af de to par, der vinder, siger Mathias Reimer Larsen.

Hvis de to favoritter skulle snuble i aften, så er der odds 14 på, at Jimilian Ismaili/Asta Björk bliver stemt ud, mens der er odds 18 på, at Pernille Blume/Morten Kjeldgaard danser den sidste dans i aften.

Pressekontakt:
-Mathias Reimer Larsen, oddssætter i Danske Spil, mail: mail@danskespil.dk, tlf: 31443038

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum