Bonzer

Fra ambulanceredder til ejendomsmægler: Brødre sælger boliger i lyntempo

Del

Før konkurrerende de to brødre Sebastian og Nicolai Cederholm altid indbyrdes. Nu hjælper de hinanden til succes som ejere af Home Ørestad og Home Amagerbro.

De to brødre, Sebastian (tv.) og Nicolai Cederholm
De to brødre, Sebastian (tv.) og Nicolai Cederholm

Brødre kan skændes, slås og konkurrere om alt. Den drivkraft kan også gøre dem til effektive forretningspartnere. Det er 31-årige Nicolai Cederholm og 29-årige Sebastian Cederholm et godt eksempel på. Udover at være brødre driver de sammen Home Ørestad og Home Amagerbro.

Især på Amagerbro, hvor Sebastian arbejder til dagligt, har der været fart på. Over 12 måneder har afdelingen afsluttet over 100 handler og vundet en intern salgskonkurrence i hele Home-kæden. Det lå dog ikke umiddelbart i kortene, at Sebastian skulle følge i sin brors fodspor og blive ejendomsmægler. Han blev uddannet ambulanceredder, men det føltes bare ikke rigtigt. 

"Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg var endt i den forkerte retning, men jeg var stadig drevet af at hjælpe andre. Det var et naturligt skift for mig, fordi min bror snakkede så godt om brtanchen," fortæller Sebastian Cederholm. 

Konkurrencen blev et partnerskab 
De to brødre var ikke altid hinandens bedste venner som børn. Nogle gange blev konkurrencementaliteten for stærk, fortæller Nicolai. 

“Det er ingen hemmelighed, at mit forhold til Sebastian havde og nedture i barndommen. Vi har kun halvandet år imellem os, og er begge yderst konkurrencepræget. Det gav til tider nogle udfordringer.”

Sebastian supplerer: “Vores stærke konkurrencegen gav nogle stridigheder, men i dag har vi et fantastisk forhold.

Kan være helt ærlige 
For de fleste af os kan det være svært altid at være 100% ærlige overfor kollegaer. Vi er bange for at komme til at sige noget forkert eller blive misforstået. Sådan er det ikke, når man arbejder sammen med sin bror, og det er en kæmpe styrke, mener Sebastian og Nicolai. 

“Det er dejligt, at have én ved sin side man stoler 110% på. Både ved de nemme og svære beslutninger,” siger storebror Nicolai. 

“Det bedste ved at arbejde sammen med sin bror er, at vi altid kan være helt ærlige og hjælpe hinanden til at blive endnu bedre,” lyder det fra lillebror Sebastian.

Slåskampene er droppet 
Nogle brødre løser deres konklikter i en slåskamp. Andre går i dagevis uden at snakke med hinanden. Ingen af delene kan anbefales, når man driver forretning sammen. Heldigvis er Nicolai og Sebastian sjældent uenige om beslutningerne.

“Vi er gode til at lytte og give plads til hinanden,” siger Nicolai og tilføjer grinende: “ellers har jeg altid fordelen af at være ældst. ”

Nøgleord

Kontakter

Billeder

De to brødre, Sebastian (tv.) og Nicolai Cederholm
De to brødre, Sebastian (tv.) og Nicolai Cederholm
Download

Links

Information om Bonzer

Bonzer er et pragmatisk, ambitiøst og nørdet SEO bureau, der samarbejder med store Nordiske virksomheder om at fortælle de gode historier. Ærlighed, proaktivitet og god kommunikation er nogle af de værdier, vi vægter allerhøjst i ethvert samarbejde.

Følg pressemeddelelser fra Bonzer

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bonzer

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum