home a/s

Fra 1. række til 1. sofarække: Ny mægler med ombord

Del
Morten Skovholm fra Home er ny ’vandkantsmægler’ og viser snart Syddjurs frem i det populære TV 2-program ’Vandkant til salg’
Morten Skovholm fra Home Syddjurs er kommet med i Vandkant til salg på TV 2 Fri og TV2 Play.
Morten Skovholm fra Home Syddjurs er kommet med i Vandkant til salg på TV 2 Fri og TV2 Play.

I denne tid kan 40-årige Morten Skovholm, ejendomsmægler og medindehaver af Home Syddjurs, nærmest gå på vandet, og der er lidt sommerfugle i maven, selv om kalenderen står på vinter.

For snart lægger han fra land som ny deltager i TV 2-serien ’Vandkant til salg’, og han har det ærlig talt som en fisk i vandet med den uformelle tone i programmet, hvor vi følger en række ejendomsmæglere, der sælger huse og sommerhuse i første række til vandet rundt om i Danmark.

”De første programmer i fjerde sæson ruller over skærmen fra slutningen af marts på TV 2 Fri, og det bliver da lidt spændende at se det færdige resultat af optagelserne fra sensommeren,” fortæller den nye ’vandkantsmægler’ Morten Skovholm, der i sin første sæson medvirker i afsnit 3,4,6 og 7 af de i alt syv afsnit.

Han gør dermed en anden Home-mægler selskab i det populære program. Jonna Harbo fra Home Brejning, er nærmest blevet lokal kendis i området ved Vejle Fjord efter tre sæsoner som vandkantsmægler.

”Det forstår jeg godt, hun er. Jonna gør det fantastisk i programmet og går lige ind i folk med træsko på. Da hun hørte, at TV 2 gerne ville til Djursland og optage, lagde hun heldigvis et godt ord ind for mig,” fortæller Morten, der kom igennem nåleøjet som deltager efter en prøvefilmning sidste sommer.

”Det må være gået fint nok – jeg er i hvert fald med på holdet nu,” siger han med et grin og en venlig tanke til sin homie, Jonna.

Beliggenhed i 1. række er et krav
Selv om der er næsten 160 kilometer vandkant i Syddjurs kommune, bevæger Morten sig i sin hverdag som Home-mægler ofte også væk fra kysten og ind i det smukke, bakkede landskab på Mols, men den går ikke i det populære tv-program.

”De boliger, vi viser frem i programmet, skal ligge i første række direkte til vandkanten,” fortæller han og forklarer videre, at det både kan være boliger, han er ved at få til salg, har til salg eller har fået solgt for nylig, der er med i programmet.

Programserien fokuserer dog ikke udelukkende om de ofte lækre boliger men i høj grad om menneskene og det daglige liv som ejendomsmægler.

”Det handler meget om interaktioner og dialoger i vores hverdag,” fortæller Morten, der ikke har noget imod at give lidt af sig selv i programmet.

Lærer ungdommen at sælge sommerhuse
Vi følger blandt andet Morten, når han besøger sælger af en fin ejendom fra vandsiden i kajak, oplærer ungdommen i kunsten at sælge sommerhuse og i, hvordan man starter butikkens Home-røde Vespa scooter.

Vi ser også, hvordan et godt sommersalg fejres med fisk hentet på havnen i Ebeltoft på det ’røde lyn’.

”Jeg er glad for at være med i programmet. Jeg synes, det på bedste vis fremstiller, hvor mange fantastisk smukke steder, der er langs de danske kyster, og så er det jo også glimrende reklame for vores ’hjem’ her i det sydlige Djursland,” lyder det med et smil fra Morten Skovholm.

I forsommeren skal han igen ud sammen med tv-holdet for at optage nye programmer til næste sæson. Og det glæder han sig til.

”Det er nogle dygtige folk, og vi har det sjovt samtidig med, at der arbejdes hårdt, så det er en oplevelse, jeg ser frem til,” slutter Morten.

Se de nye afsnit af ’Vandkant til salg’ på TV 2 Fri og TV 2 Play fra slutningen af marts. Senere på året bliver programmerne genudsendt på TV 2’s hovedkanal.

****

Nøgleord

Kontakter

Morten Skovholm
Indehaver & ejendomsmægler MDE
home Ebeltoft - Syddjurs / home Rønde - Syddjurs

 Tlf. 86341533 / 50902095
 Mail: mosk@home.dk

Billeder

Morten Skovholm fra Home Syddjurs er kommet med i Vandkant til salg på TV 2 Fri og TV2 Play.
Morten Skovholm fra Home Syddjurs er kommet med i Vandkant til salg på TV 2 Fri og TV2 Play.
Download
I programmet ankommer den nye 'vandskantsmægler' blandt andet til en flot ejendom i kajak. Foto: Heartland/ TV 2
I programmet ankommer den nye 'vandskantsmægler' blandt andet til en flot ejendom i kajak. Foto: Heartland/ TV 2
Download

Information om home a/s

home a/s
home a/s
Søren Frichs Vej 36 F
8230 Åbyhøj

+45 86154300http://home.dk/

home-kæden - kort fortalt

home er ejendomsmæglerkæde for Danske Bank-koncernen og et 100 % ejet datterselskab af Realkredit Danmark.

Det er homes mission at være ejendomsmægler for alle, der flytter.
I home hjælper vi dig godt på plads i boliglivet.

  • home er en af landets mest kendte ejendomsmæglerkæder
  • home blev stiftet den 1. august 1989
  • home omsætter årligt boliger for en værdi af 30-35 mia. kr.
  • home har over 900 ansatte
  • home er en franchise-kæde
  • home har ca. 120 franchisetagere
  • home har 185 home-butikker fordelt over hele landet**
  • homes ejendomsmæglere formidler også lejeboliger
  • home har særligt uddannede køberrådgivere
  • home har 4 servicecentre, hvor specialister klarer alt papirarbejdet i handlen.

Find nærmeste home-forretning her, eller ring på tlf. 8615 4300.


Kom godt hjem!

*  Kilde: Analyseinstituttet YouGov, brandtracking.
** medio 2022.

Følg pressemeddelelser fra home a/s

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra home a/s

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum