Danske Spil A/S

Forudså udfaldet af 18 kampe og vekslede 40 kroner til en formue

Del

Oddset-spilleren fra Valby vandt knap 75.000 kroner på en vild kupon.

Søndag eftermiddag fik en Oddset-spiller en indskydelse, som skulle vise sig at blive rigtig mange penge værd.

Eller 18 indskydelser for at være helt præcis.

Via sin Danske Spil-app valgte han 18 kampe, gættede på udfaldene og satsede 40 kroner på sine forudsigelser. Kuponen med de 18 kampe gav et samlet odds på 1.853,29 og en gevinst på 74.131,50 kroner.

- Det er ret vildt at lave en kupon med 18 kampe og ramme rigtigt på alle sammen. Det er der cirka 0,05 procents chance for, siger Daniel Jensen, der er oddssætter i Danske Spil.

- Når der er så mange kampe i spil, så skal der selvfølgelig held til. Og det er da også værd at bemærke, at en stor del af kampene også kun lige er gået hjem med smalle sejre til dem, som Oddset-spilleren havde gættet på som vindere, fortsætter oddssætteren.

Blandt de smalle sejre kan nævnes Norwich-Leeds 1-2, Gladbach-Bochum 2-1, Salernitana-Napoli 0-1, Bodø Glimt-Sandefjord 1-0 og Clermont Foot-Marseille 0-1.

Yderligere info:
-Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, mail: mioc@danskespil.dk, tlf: 61334230

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum