Danske Spil A/S

Fortsætter fænomenalt flot forår for dansk cykling?

Del

11 danske sejre i 2021 fordelt mellem 7 ryttere giver masser af håb for dansk cykelsport og måske venter et succesfuldt punktum i forårets sidste klassiker Liége-Bastogne-Liége.

Der er forårsfornemmelser i dansk cykling. Den ene triumf har afløst den anden og markeret en ny guldalder for dansk cykling. Velkendte navne som Mads Pedersen, Kasper Asgreen og Magnus Cort har trukket overskrifter, blandet med nye stjerneskud som Mads Würtz Schmidt, Andreas Kron, Mikkel Honoré og Jonas Vingegaard. De sidste to stiller op i weekenden.

Fredericiadrengen Mikkel Honoré er for alvor brudt ind på cykelscenen i år med etapesejre i Baskerlandet Rundt og Coppi e Bartali. I Liége-Bastogne-Liége kører holdet for Julian Alaphilippe, men med to sejre inden for en måned, får han måske mulighed for at køre sin egen chance.

Etapeløbet Coppi e Bartali i marts blev Jonas Vingegaards gennembrud. Med to etapesejre og en samlet førsteplads fik hele Danmark øjnene op for det store talent fra Hillerslev i Thy. Jonas Vingegaard har talentet til at blive næste danske klassementshåb efter Jacob Fuglsang.

De sidste to danskere i løbet er Jacob Fuglsang og Michael Valgren, der ikke behøver nogen introduktion.

”Det er et 259 km udmattende udskilningsløb, hvor ingen kan gemme sig, og alt afhænger af benene på dagen. Jacob Fuglsang vandt løbet i 2019 og er blandt favoritterne i år,” fortæller oddssætter i Danske Spil Peter Emmike Rasmussen, og forsætter om de danske chancer ”Jonas Vingegaard er outsider til en topplacering, mens det vil være en større overraskelse, hvis Mikkel Honoré eller Michael Valgren vinder. Valgren elsker dog løbet, som han vandt i den forkortede u23 version tilbage i 2013 og har siden hentet et par top20 placeringer.

Danske Spil tilbyder en række specialspil på danskernes placering i løbet. Aktuelle odds kan findes her: https://danskespil.dk/oddset/sports/competition/19808/cykling/international/international-liege-bastogne-liege/matches

Liége-Bastogne-Liége kan søndag følges fra kl. 13.20 på TV 2

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum